Sista dagen på den stora Pride-veckan imorgon söndag, och idag har man kunnat spana in alla möjliga typer av bilar på Sveavägen då Stockholm Cruising ägt rum. Skulle snarare säga parkering av bilar istället för cruising då det knappt gick att ta sig fram! Men vi var där! Spana in våra galet läckra damer iförda passande kostymer dagen till ära! Vissa nöjde sig inte med att åka i våra egna Humrar, utan valde att hoppa in i några stiliga herrars bilar 😉 Vi har riktigt kul när vi är ute på stan och blir extra glada när vi träffar på stammisar vi får krama på! Om ni ser oss- glöm inte att komma fram och hälsa för att få en liten guldbiljett i handen! 😉

 

Så det är alltså i Stockholm man ska hålla till! Vi har redan gått in i augusti månad men det är mycket sommar kvar! Kom hit och häng  med oss! Söndagar som fredagar- varje kväll öppnar vi klockan 21:00  och håller till här fram till klockan sju på morgonen!

Jag som håller till på gymmet en hel del har märkt av att allt fler börjar komma tillbaka ifrån sina semestrar. Klockan 18 är det åter igen fullt bland alla vikter och klasserna fylls på mer och mer. Även om jag måste säga att folk blir allt bättre på att hålla i träningen även under sommaren! Mer medvetenhet om hälsa, att vi faktiskt prioriterar oss själva och kanske (!)  har vi blivit mer fåfänga gällande vårat utseende? 😉 Vi vet att man mår bra om man vårdar sig själv inifrån och ut, och visst mår man bättre om man ser bra ut och trivs med det man ser i spegeln? Många som besöker oss frågar ofta  ”vad har ni för tjejer?”. Kanske för att man dras till ett visst utseende gällande kropp, hårfärg, ursprung, ålder osv. Så visst spelar utseende roll –  och kanske finns just din favorit här inatt?

Vill Du unna dig lite extra lyx ikväll så tycker jag att du ska ta dig hit! Det är i Stockholm det händer! 

På Club KINO såklart 😉

Puss! Kenzie