Hade en riktigt trevlig kväll med några väninnor igår, vi satt hemma hos mig och jag hade köpt hem massor med vin och annat plock. Jag uppskattar verkligen att mina vänner är lika öppna som jag, att man kan prata om precis allt utan att någon känner sig obekväm på något vis. För jag är inte särskilt pryd av mig 😉  Efter några glas så kom vi såklart in på det här med sex, varav en av tjejerna påpekar att jag alltid berättar om hur fantastiskt sex jag har 😉

Och ja det stämmer faktiskt…Jag tycker ofta att det blir väldigt bra, vare sig jag har sex med någon för första gången eller om vi träffats tidigare och/eller mer regelbundet. Kanske beror det på att man vet vad man vill ha, vad man tycker om, men framförallt tror jag att det handlar om trygghet. Att inte vara blyg. Att våga ta för sig och att inte skämmas för att man njuter. Jag tror att tjejer framförallt (jag kanske har fel), men jag tror tyvärr att många har svårt att leva ut, som att det skulle vara något skamligt?

Jag älskar sexet man har med någon för första gången. När vi hörts och träffats ett tag, i bådas fantasier har vi redan haft sex för länge sedan 😉 Men just den första gången…

Jag vill njuta men jag vill också att den jag är med ska njuta. Och jag tycker om att ge det lilla extra 😉 Har en tjej gett dig en dildo-show någon gång? Älskar hur det lyser till av förvåning och upphetsning i en mans ögon när jag plockar fram en utav mina leksaker…Hur kåt han blir när jag tillfredsställer mig själv framför honom…och att sedan  låta honom hållas tills jag är klar…

Så. Bra sex- låt henne njuta, och låt henne visa att hon njuter.

Hur ger du det lilla extra? 😉

Puss Kenzie