Det är här det händer!

Det är här det händer!Det blir ju aldrig tråkigt här! Som ni säkert redan vet eller listat ut så är Club KINO ett ställe där det alltid händer saker och aldrig ser en dag lika dan ut som en annan! Både förra helgen och denna helg har tjejerna hängt ute på Öl& Whisky-mässan ute i Nacka Strand. En utav årets kanske roligaste mässor om jag får säga det själv! Det är en stor mässa med hur mycket folk som helst och det är verkligen fest stämning! Riktigt kul! Vi minglar, träffar massor med sköna människor, både folk som jobbar och som är där som besökare! Det testas drinkar och shots och alla är på gelet bra humör. Vi blir hämtade av våra härliga Hummer och sen börjar festligheterna! Kanske sågs vi? 

 Det är här det händer!

I torsdags innan själva klubben öppnade så hade vi ett event för tjejerna som jobbar här och även för andra som är intresserade av poledance! Anordnat utav ett par riktigt duktiga inspiratörer och professionella showartister som verkligen bjöd på sig själva och gjorde kvällen fantastiskt lyckad! Underbar stämning och mycket skratt! Hur duktiga flera utav våra tjejer än är så är det alltid kul att få möjlighet att utvecklas, bli inspirerad, träffa andra likasinnade och lära sig nya sätta att dansa och röra sig på!  Det var high heels, korta små tajta klänningar eller – ännu mindre på kropparna- tja så som det faktiskt ser ut här kvälls och nattid! 😉 Avklätt, porrigt, sexigt. 

Det har även denna helg varit massor med härliga gäster som besökt oss och det är kul att se så många som återkommer! Ett gott betyg skulle jag säga 🙂 Kul att ni gillar att hänga med oss! När ses vi nästa gång? Mycket vill ha mer och vi gillar som sagt när det är fullt ös på klubben! Det är här det händer så se till att du inte missar något galet spännande och roligt! Söndagar brukar vara lugnare så föredrar du att inte ha lika mycket folk omkring dig kanske det är ikväll vi ses? 🙂 

Puss!! Kenzie 

Vill du läsa mer?

senaste inläggen