En fetisch innebär en sexuell åtrå till ett föremål eller en kroppsdel som vanligen inte uppfattas som sexuell. Mina snuskiga fetischer är mycket mer än så… De är riktigt hardcore.

Ni som träffat mig här på Club Kino vet hur öppen jag är omkring mina ”sexuella avvikelser” Jag är stolt över dem och delar gärna med mig av både rumsrena och icke rumsrena historier.

Jag tror att vi alla här på Club Kino mer eller mindre ”lider” av antingen ett sexberoende eller njuter av riktigt kinky saker. Det var nog det som först förde de flesta av oss hit, till att börja med.

Men, vad mina kollegor går igång på får ni fråga dem. Varför inte inne i ett sexigt privatrum? Jag har lovat att inte avslöja för mycket, även om det kliar i fingrarna. Jag kan säga så mycket som att det är ett gäng riktigt snuskiga tjejer som jobbar här i alla fall.

Jag älskar att höra om era (ni som kommer hit. Våra kära gäster) fetischer. Det ger mig inspiration och lust till att prova mer! Ju mer kinky desto bättre.

mina snuskiga fetischer

Mina snuskiga fetischer.

 

En gäst delade med sig av något rutigt extremt och jag var inte sen att vilja prova det. En erfarenhet rikare. Jag vill inte avslöja för mycket men det inkluderade en krok, min anal och att bli upphängd. Mmmm, jag älskade det.

Men, tillbaka till fetischer så är nog den mest rumsrena fetisch jag har skägg. Jag fullkomligt älskat ett buskigt och manligt skägg. Jag vill gnugga tuttarna i det och att bli slickad av en man med skägg och känna de sträva stråna gnida mot hela mitt underliv är sååå sexigt och upphetsande. Jag älskar när han tittar upp efter att ha gett mig en ordentlig omgång oralsex och har mina safter rinnandes i skägget. Jag är en sådan snuskig flicka 😉

XOXO

Sandy