Vi får många frågor och det många frågar om är vårt kinkyrum. Hur går det till i kinkyrummet? Flera är nyfikna och vill prova men vågar inte helt ta steget fullt ut.

Svaret är – det blir precis vad du gör det till! Antingen är du ”in charge” och är den dominante eller så låter du tjejen leda och du är undergiven.

Kinkyrummet är inrett i mystikens tecken med svart, rött, sammet, läder, stora kandelabrar och allt du kan tänka dig vilja använda när du vill vara extra kinky. Piskor, paddlar, koppel etc. Butiken en trappa upp har dessutom allt inom bondage och BDSM så har du en speciell sak in mind är det bara att smita upp dit och köpa med lite godsaker. Varför inte dressa upp din dam i en läcker outfit kvällen till ära?

Våra tjejer är erfarna och det finns både undergivna och dominor. Och de som kan vara både och. Jag lovar att du kommer bli omhändertagen på det sätt du förtjänar.

Hur går det till i kinkyrummet?

 

I vårt allra snuskigaste rum blir dina hemliga fantasier sanna. Kanske har du en speciell dröm du tidigare inte vågat prova med en partner? Vi finns då här för dig.

Vill du bli bunden? Vill du känna sylvassa klackar trampa hårt på dina skinkor så det blir röda och ömma märken? Vill du bli piskad och hunsad med? Tänder du på att känna på lack och läder? Mycket kan hända i vårt kinkyrum.

hur går det till i kinkyrummet

Låt mystiken och musiken hänföra och egga dig och dröm dig bort med dina fantasier. Låt din alldeles egna strippa ta dig till plaster där din fantasi ej tidigare varit.

Är det just i kväll du känner dig lite extra snuskig? Vågar du? Kom in till oss och lär känna våra tjejer. Vi väntar på dig.

Puss!