Redo för en helg med oss?Äntligen är det fredag åter igen! I kväll har vi sexton sexiga strippor som kommer att göra allt för att besöket här ska bli så minnesvärt som möjligt! Har du en favorit är möjligheten stor att hon är här – om du aldrig besökt oss tidigare kommer du garanterat att hitta flertalet härliga flickor att  mysa med! Det är mycket som händer i stan- kanske hänger ni på  Öl & Whisky mässan? Roligaste mässan på hela året om du frågar mig och bästa ”förfesten” innan man beger sig till oss här på Club KINO! 

Vad behöver du för att en kväll ska kännas så lyckad som möjligt?  Har själv haft en helt fantastisk fredag och äntligen är det kväll. Den har precis startat och vi är så laddade för att träffa massor av underbara män att få dansa för och ta hand om! Loungerna är fulla med alla tjejer som gör sig i ordning för natten. Kaffemaskinen går varm, halvnakna kroppar vart man än vänder sig, kläder provas, doften av parfym fyller lokalen och musiken spelas för fullt. Några av tjejerna värmer upp och stretchar och dansar på scenen. Precis så en kväll ska vara innan vi öppnar upp och de första gästerna kommer.  

Redo för en helg med oss? 

Frågan är om du är redo att bege dig till Stockholms i särklass bästa strippklubb? Redo för en natt med dessa fantastiska kroppar, dessa underbara tjejer? Vet ju att fler av er älskar bröst (vem gör inte det?)  så jag passade på att ta en bild på både Daniella och Barbie 😉 Båda finns på plats och väntar ikväll! Vem vill inte mysa med dessa? 😉 Kan du motstå dem?…

Vart du än befinner dig för stunden hoppas jag att vi snart ses! Ge dig själv (och dina vänner?!) den bästa starten på helgen! 

Puss puss! Kenzie Redo för en helg med oss?