Bästa förspelet!

Jag älskar att njuta...Så galet mycket gäster vi haft i helgen!  Hoppas att ni njöt av er stund här hos oss! Det bjöds på mycket dans och shower hela nätterna  och det verkar som många även träffat oss på stan! Kul! Älskar när jag ständigt får omges av härliga män! 

Bäst att passa på och njuta ordentligt av värmen denna vecka för snart säger de att hösten är här- så ta ett glas vin i solen fortsätt med en riktig AW hos oss- vare sig det är en måndag, onsdag eller fredag! Hos oss ser vi till att varje dag är värd att firas! 

Bästa förspelet!

För några dagar sedan träffade jag en man som älskar att se på när jag tillfredsställer mig själv framför honom…Och jag älskar det. Jag älskar att se hur han njuter och blir upphetsad av vad jag gör med mig själv. Vi har redan haft en hel del sms kontakt och börjat förspelet. Denna gång tog jag mig till hans kontor som ligger väldigt centralt i stan. Jag tog med mig en dildo för att ge honom en riktig show. Att stänga dörren och låsa gör det hela så otroligt spännande. Hans kollegor tror att han sitter i möte och det gäller att vara tysta. Jag stänger dörren och drar av den tajta kjolen som inte har några trosor under och behåller pumpsen på. Fäster dildon på hans skrivbord och sätter mig på den och rider den samtidigt som han kommer framför mig. Det går fort för båda för hela situationen är så extremt upphetsande. Att tillfredsställa sig själv framför någon är galet intimt- mer intimt än att ha sex faktiskt. När jag går därifrån har vi inte ens rört varandra…Inte för ens han kommer hem till mig senare på kvällen. Det bästa förspelet –  Att leka med er själva framför varandra – Oslagbart. Galet intimt. Så sexigt. 

Puss! Kenzie

Vill du läsa mer?

senaste inläggen