Fy vilket väder som dragit in. Blir helt trött. Vad gör ni för att bota höst-trötthet? Mitt bästa botemedel är att onanera bort tröttheten. En orgasm ger dig energi och ork så jag  ser alltid till att få minst en om dagen.

Eftersom jag är vaken på nätterna är det extra viktigt att jag får min dos av energi. Dock skulle jag aldrig byta bort mitt jobb mot något annat. Jag älskar att jag lever ett mystiskt och spännande liv när de flesta andra sover. Hur jag med pirr i magen gör mig i ordning inför natten. Smörjer kroppen, sminkar mig, sätter på mig sexiga kläder och blir redo att möta nya härliga och sexiga män.

Jag älskar även när våra stammisar kommer. Jag vet att de saknat mig. Jag ser det i deras blick. Den är hungrig på ett sätt som bara en kvinna som jag kan framkalla. Om jag ska vara ärlig har jag också saknat dem. De är en del av min värld. Min alldeles egna värld fylld av erotik.

Onanera bort tröttheten

 

Men, för att återgå till hur jag onanerar bort tröttheten vilket jag tror ni alla är nyfikna på 😉 Well, jag använder mig att stora och ådriga dildos med sugkopp som jag sätter fast och sedan rider loss på. Jag blundar, smeker klittan och drömmer om att det är ditt stånd jag har i mig. Mmm! Jag smeker dildon med en massa glidnedel och trycker in den i rumpan. Den är lite stor men jag är så kåt att den lätt glider in. Jag fantiserar om dig igen. Att du är i min rumpa. Jag tvinnar klittan mellan fingertopparna och känner att jag är nära. När jag kommer skriker jag av njutningen. Tack vare dig 😉 Och min älskade dildo. När jag är så här kåt kommer jag ofta upp till 4 gånger på raken. Små efterskalv av miniorgasmer.

onanera bort tröttheten

Snacka om att jag är redo att möta dagen efter detta..

XOXO

Sandy