Det finns få saker som jag uppskattar så mycket som sylvassa klackar. Gärna i samband med bondage, Vassa klackar i ryggen, i munnen, på rumpan…. Som lämnar röda och onda märken. Märkena finns sedan där även när jag har kläder på mig och trots att jag inte ser dem njuter jag i fulla drag av dem. De orsakar mig smärta i flera dagar och jag älskar det.

sylvassa klackar

Sylvassa klackar

 

Klackarna ska gärna sitta på en riktigt kinky och dominant kvinna. Helst med långt svart hårt, röda läppar och iklädd mycket lack och läder. En Dominatrix.Hon ställer sig med hela sin tyngd på min rumpa och klackarna skär in i husen som blir röd och nästan lite blå. Skinnet spänner och bränner och jag bara njuter. Jag älskar smärta. Hon vänder mig om att sätter in klacken i munnen på mig. Jag känner hur den repar gommen och jag kan knappt andas. Hon beordrar mig att suga av klacken. En riktigt rejäl avsugning och jag suger tills kinderna krampar. Jag bönar och ber om att hon ska knulla mig med klacken och hon säger ”TYST! det sker när jag tillåter det!” Jag nästan gråter av lust och till sist ger hon mig det skönaste sexet med klacken. Både analt och vaginalt. Mina älskade sylvassa klackar!

Min Dominatrix har dessutom en hel väska full med kedjor, rep, tejp, piskor, gag-balls, analpluggar i XXL-storlek etc. En stor och härlig BDSM-väska. Den plockar hon fram när jag varit en extra stygg slyna. Jag är helt i hennes våld och hennes vilja är min lag.

Vad gillar du? Gillar du vassa klackar och kinky eller är du mer romantiskt lagd och tycker om spets och vita pärlor? Vad du än gillar har vi det här på Club Kino. Vi finns här för dig min älskling. Välkommen till oss.

XOXO

Sandy