Wealthy men are never old

Date

Och plötsligt är det torsdag igen! Veckan har gått snabbt. Efter en lugn januari har vi plötsligt fått fullt upp här på klubben, vilket jag älskar. Idag är det dock inte vilken torsdag som helst, det är alla hjärtans dag! Dagen som vi singlar hamnar i skuggan av alla kyssande par, fluffiga teddybjörnar och hjärtformade chokladaskar, behöver vi lite extra kärlek. Är du liksom jag och många andra av mina snygga kollegor dejtlös ikväll är du välkommen att komma och mysa med oss…  <3

Jag vill även tillägga att även om några av männen anser att Alla Hjärtans Dag endast är en kommersiell högtid som butiker har hittat på för att tjäna pengar, tycket inte vi kvinnor det. Blommor och presenter till din dejt är obligatoriskt! För två år sedan försökte ett ex till mig, som man säger i Ryssland, ”hänga nudlar på mina öron”, eller med andra ord tomhänt dra historien om Alla hjärtans dags kommersiella uppkomst, jag kan säga att det var en av de 33 anledningarna till att han blev ett ex (ja, jag gjorde en lista). Så killar, snåla inte idag! 😉

puss /Natasha

Vill du läsa mer?

senaste inläggen