Måndag innebär för många av er en jobbig start på veckan efter helgens festligheter. För mig som jobbar på nattklubb är varje dag som en fredag, börjar med dans och avslutas i en mysig jacuzzi med ett glas champagne i ena handen och en cigg i andra, så om ngn av er vill koppla av efter en lång dag och glömma för en stund att det är en hel arbetsvecka kvar till nästa fredag är ni välkomna att göra mig sällskap 😉

Hursomhelst så var jag ledig från jobbet i lördags och spenderade dagen med att städa hemma. Insåg att jag har på tok för mycket av allt; BHar, skor, toppar, jeans, parfymer, you name it. Om jag slutar jobba här någon gång vill jag jobba som personal shopper. Jag älskar verkligen att shoppa. Det är en speciell känsla med det, det liksom bara kliar i händerna och pirrar i magen och man blir verkligen överlycklig och alldeles varm inombords om man hittar ngt som är exakt som man vill ha det – den perfekta väskan, dem perfekta heelsen…  Kan man ha fetisch för shopping?  Jag undrar om det kanske känns likadant för er, män, när ni ser en vacker kvinna som är precis er typ dansa halvnaken framför er?

i den här byrålådan lyckades jag inte klämma in en enda BH till ^^

P.S. Ni har väl inte missat att kommentarfältet är öppet igen? Så nu vill jag ha massor med fanmail från er hihi… Skriv till mig och berätta vad ni helst vill läsa om här i bloggen 😉

puss /Natasha