Vi öppnar upp!

Äntligen kom nyheterna hela Sverige väntat på, restriktionerna lättar upp från och med den 1:a juli! Det innebär att Vi öppnar upp veckans alla dagar igen! 🙂  Från och med torsdag har vi öppet 20:00-05:00! Ni förstår vad detta innebär? Många sköna sommarkvällar ligger framför oss, låt oss njuta av nattlivet igen, låt oss ge er sexiga minnen för sommaren 2021!

Vi öppnar upp

Nätterna vi aldrig vill ska ta slut

Många härliga sommarnätter ligger framför oss med  sexiga flickor,  heta danser och erotiska shower! Nätterna vi aldrig vill ska ta slut är här för att stanna, låt oss ge er möjligheten till en fantastisk sommar! 🙂 Jag vet att många har längtat efter dagen vi öppnar upp ordentligt, och vi med er! Juli kunde inte starta på ett bättre sätt! Tyvärr förlorade Sverige matchen mot Ukraina ikväll vilket innebär att vi är ute ur EM!  :/ Jag som hoppats på folkfest hela sommaren! Vilket land tror ni tar hem det hela?

Vi öppnar upp
Vi öppnar upp

Kanske kommer denna sommar likna förra sommaren, jag hoppas att ni som inte bor i Stockholm väljer att besöka Stockholm och då, titta förbi oss här på Club KINO! 🙂 Vi är laddade och ser fram emot dessa fartfyllda nätter med festglada herrar som vill unna sig något alldeles extra! Striptease ska upplevas live, filmer och  webshower i all ära, men den riktiga känslan får man här på plats! Så kom hit och njut av en show ! 

Upplev Striptease när den är som allra bäst! Unna dig en dans, våga känna hud mot hud under en erotisk massage. Bubbla och mys i något av våra rum med jacuzzi tillsammans med din favorit tjej 🙂  Snart öppnar vi upp som vanligt! 😉 Längtar! Hoppas vi ses!

Puss Kenzie 

 

 

Vi öppnar upp

Njut av bilderna på Lexie i detta inlägg!  <) Så länge sedan vi fotade! och hon blir alltid lika bra på bilderna! 🙂