Ja precis som min vän och härliga kollega Sandy skrev tidigare idag så firar vi Valborgsmässoafton! Här på Club KINO har vi har laddat upp med flertalet sexiga strippor och nu väntar vi på er härliga män som ska fira in våren med oss! Kanske har du besökt en majbrasa redan och behöver hålla kvar värmen i kroppen?

Förr tände man brasor för att göra sig av med det gamla och ge plats åt det nya. För många betyder denna dag och högtid att man firar in våren och ljuset, men som känt så säger historien även att man tände eldar för att skydda sig ifrån häxor och onda andar. Just natten mellan den sista april och första maj ansågs gränsen mellan de levande och döda vara som svagast…En magisk natt helt enkelt…

Första maj är en röd dag vilket innebär att denna natt kan bli precis så magisk som du vill att den ska bli! Njut av att du förhoppningsvis är ledig imorgon och fortsätt valborgsfirandet hos oss inatt!

Heta flickor, massor utav show, VIP rummen är redo att användas och våra jacuzzis är uppvärmda! Allt för att göra en kväll magisk! 🙂 Själv skulle jag mer än gärna hoppa ned i en varm pool, dricka något svalkande och när man känner att kroppen är skönt uppvärmd flyttar vi ned till ett utav våra VIP rum. Där skulle jag mer än gärna ha ett par stora varma händer på min kropp som ger mig en skön upphetsande massage… men egentligen är det ju jag som ska ta hand om dig 😉 Men kanske får man önska? Efter att min kropp är helt inoljad ska jag ta dig tillbaka upp till jacuzzin så ska du få se hur jag tvålar in mig själv. Hur vattnet rinner  över mina bröst och ned mellan min ben…

Så kom! Vi firar Valborg! 

 

Pussar! Kenzie