Jag älskar verkligen att gå till gymmet. Att få röra på mig, lyfta vikter tills jag nästan spricker och känna hur stark kroppen blir. Att träna ger mig orken till att kunna dansa hela nätterna. För att dansa pole dancing måste man vara stark. Dessutom är det viktigt för mig att både må bra och se bra ut – 2 saker som man vinner på att gymma.

Anyways, i och med att jag lever och andas striptease har jag ibland lite svårt att skilja på jobb och privatliv. Jag är jobbskadad helt enkelt. Jag tänker inte alltid på att ”normala” människor inte går och gymmar i en pytteliten sport-bh där mina megastora sillisar nästan poppar ut. Men, för mig är det ju vardagsmat. Jag är så van att visa brösten att jag inte tänker på det.

gymmet

Något jag också gör är att prova sexiga positioner på gymmet. Positioner som jag sedan intar på dansgolvet, på Club KIno. Jag kan stå mot spegeln på gymmet och svanka och vända och vrida kroppen för att se (ja, speglarna på ett gym är amazing. man ser varenda vinkel och vrå av kroppen) hur det ser ut och om det är en position som ser läcker ut. Ni kan tro att killarna på gymmet (och tjejerna men där är det mest sura miner) stirrar.

Men, som sagt – jag är så van vid trånande blickar att det inte är något som rör mig i ryggen.

En gång blev jag faktiskt tillsagd av personalen. Jag hade en som vanligt en väldigt liten sport-bh på mig och när jag böjde mig fram för att ta upp vikterna (tränade biceps i en ställning där man står med knät på en bänk och lutar sig framåt) så åkte ena tutten ut. Mamma mia!

gymmet 2

Det var tydligen en tjej som hade klagat. Tsss, hon var nog bara avis på att hon inte har lika saftiga boobs som jag har 😉

Nu ska jag springa iväg och ta ett kort rygg-pass innan jobbkvällen börjar. Hoppas vi ses i natt!

XOXO

Sandy