Valborgsmässoafton! Brukar vara vårens mysigaste men tyvärr kallaste dag. Kanske inte kallaste dagen temperaturmässigt men eftersom det nästan är tradition att vara utomhus i dag känns denna dag extra kall. Att sitta still på en filt med picknick väntades på att eldarna ska tändas, ja då blir man bra kall. Hur många av er ska grilla i kväll till exempel? Varje år hoppas vi att 30 april ska bidra med strålande sol och värme. Vi ser framför oss hur vi sitter i t-shirt i gassande sol trots att klockan slagit kväll. Men, det händer aldrig…

Men, det finns ett sätt att göra denna dag/afton riktigt varm. Så, vems eld tänder du i dag?

vems eld tänder du

Jag menar så klart inte en riktig brasa utan lustar! Vem vill du tända och hetsa upp i kväll? Efter en kall kväll ute är det perfekt att värma upp varandra med en het omgång sex. Gärna med inkluderande oralsex för att sätta igång det hela. När ni kommer in från kylan kan ni lägga er under en stor och varm filt, helt nakna och börja smeka varandra, smaka på varandra och göra det skönt för varandra. Låt förspelet ta tid, ni ska bli så varma och kåta att ni har svårt att hålla er i från varandra.

Ja, vems eld tänder du i dag?

Jag hoppas lite att det är min lust du vill trigga i gång. Jag och mina sexiga kollegor finns här för dig om du fryser efter att ha stått och tittat på brasor. Vi har öppet som vanligt och har som sagt sexiga tjejer som kan värma dig. Eller vad sägs om ett varmt och skönt bubbelbad och kall och kittlande champagne, tillsammans med en läcker kvinna? Låter det inte som en bra avslutning av valborgsmässoafton?

XOXO

Sandy