Mindre än en vecka kvar till julafton!

Vad önskar Du dig i julklapp? 

Kanske är en varm bubblande jacuzzi med någon eller några utav Stockholms sexigaste strippor i knät mer lockande än några klappar under granen? Eller en spännande leksaksstund nere i kinky-rummet? 😉 Självklart har vi öppet precis som vanligt klockan 21-07 även på Julafton!

Det finns de som faktiskt inte ens vet vad de vill ha, eller rättare sagt behöver. Om ni visste hur mycket spännande leksaker vår butik (https://www.kinoshopping.se/) har laddat upp med! Massvis med fantastiska massagestavar och vibratorer som gör att jag skulle kunna ägna mig åt orgasmer hela dagarna! Faktum är att jag är ganska bra på just det området…att tillfredsställa mig själv om jag nu inte skulle ha en man som gör det åt mig 😉 Många män är ibland lite försiktiga med att köpa en riktigt bra leksak åt sin partner i  rädsla för att själv bli ”utklassad”.  Men glöm det!

Jag vet vad jag vill ha i julklapp…

Ingenting går upp emot en riktig kuk. En man som vet vad han ska göra med både händer, tunga och sig själv! Ibland kan jag nästan vilja vara utan det ett tag just för att njuta extra mycket när jag väl träffar någon. Älskar känslan att vilja ha och längta, vare sig det endast handlar om sex eller om det är känslor inblandat. Att vara borta från någon ett tag kan göra sexet så oerhört laddat och sjukt hett och porrigt! Och det är nu leksakerna kommer in i bilden…Dels behöver jag ha leksaker när jag inte hinner träffa någon – för tro mig- orgasmer är viktigt för hälsan och vi alla blir betydligt bättre människor utav det(!) (har skrivit om orgasmens hälsofrämjande egenskaper förut) Men våga prova tillsammans med en partner! Älskar män som handlar någon form utav vibrator (eller annat spännande) till sin partner! Som man kommer du aldrig att bli utklassad, däremot har du möjligheten att göra sexet ännu hetare och skönare för din partner! Bli den man hon aldrig glömmer eller vill låta gå – just för att Du du gett henne den bästa sexupplevelsen! 😉

Så nu vet du vad jag vill ha i julklapp 😉 Frågan är…Vad önskar Du dig i julklapp? Kanske kan vi hitta på något spännande för dig 😉 Vicky har massor av roliga paket att dela ut 😉

Puss! Kenzie