Då var det två dagar kvar till Julafton! Än en gång har årets dagar tagit slut i ilfart! (ja, om lite över en vecka i varje fall) Inte alls länge sedan led sommaren mot sitt slut och jag började oroa mig över att behöva gömma mig under alla lager av vinterplagg! Vem ogillar sommaren och möjligheten att både se och visa en massa hud?

Under alla lager av vinterplagg

Under den kallare delen av året är det tvärtom! Går du på stan så ser du inte mycket mer än folks ansikten, röda och frusna, smått stela och spända på grund av kylan! Finns en och annan galning bland båda könen som råkar vara lättklädd! Jag har dock svårt att bli attraherad av den lättklädda mannen eller imponerad av kvinnan som har klänning och skyhöga klackar på sig i kylan! Blir mest orolig över att de fryser och fryser mer själv av synen! Cred till alla glada festprissar som orkar hålla igång festandet även på vintern! Själv föredrar jag att gräva ner mig under mitt varma täcke eller mysa i den varma Kino lokalen!

Det är nästan det enda jag har gjort sedan i tisdags! Tack vare urgulliga kollegor har jag lyckats få till hela 3 dagars ledighet vilket är otroligt sällsynt! Tack vare dem slipper jag hela 6 pass på rad och fick in en massa sömn! Så nu är jag mer än redo för nattens reklamutdelning på stan och julfirande med er kära män!

Under alla lager av vinterplagg

Sexiga bilder

Det enda negativa med att vara ledig var ju att jag inte kunde fota tjejerna och få inspiration till bloggen! Hade en del tankar och ideér men inget specifikt. Skickade iväg meddelande till bl. a. Vera och Lisa för att se om de hade några sexiga bilder och som tur var fick jag ett hav av bilder tillbaka! Jag var inte direkt hemma heller, utan bilderna poppade in på bussen till gymmet, på gymmet, på vägen hem från gymmet! Tursam kväll för männen som såg! Det var då jag tänkte på det där med vinter och vad som gömmer sig under alla lager av vinterplagg.

Unna dig, det är ändå vinter!

Vinter, Jul, Nyår…Det är kallt och mörkt ute och min aktivitetsnivå sjunker rejält! Jag vill helst inte vistas ute i mörkret och kylan allt för länge! Vart jag än går så omringas man av massa godis, bakelser, ja allt det goda och onyttiga! Speciellt på jobbet! Här har vi en kvinna som saknar balans…tar jag en (godisbit, bulle osv) så kan jag inte sluta! Har jag dessutom inte aktiverat mig under dagen eller kvällen så blir det lättare att strunta i allt och njuta av livets goda! Vad får jag höra från omgivningen? ”Nä men det är vinter, ät nu och så går du ner allt till sommaren!”  Haha bästa tipset, NOT! Bortsett från all stryk kroppen tar när man håller på och stoppar i sig allt så ränner vi runt i underkläder varje natt! ”Vanliga” kvinnor har det nog sämre än oss. Från att man har på sig tjockare tröja och vinterjacka är det ”ok” att gå upp i vikt, det syns ju inte. Då är det så lätt hänt att man samlar på sig allt för mycket!

 

Lär dig älska gymmet

Som tur är så är inte vi ”vanliga” kvinnor! För oss är det omöjligt att gömma sig under tjocka tröjor hela vintern! Dessutom så är vi alltid motiverade att vara den bästa versionen av oss själva! Jag säger inte att man ska vara smal utan huvudsaken är att hjärnan och kroppen mår bra! Det är väl när vi mår bra inombords som vi är som vackrast utåt! Välmåendet kan uppnås på många olika sätt och för mig är det genom styrketräning och pole dance! Jag älskar tunga lyft och allt som har med skivstång att göra! Favoriten bland alla styrkeövningar är marklyft! Lisa och Vera som ni själva ser älskar gymmet de med, likaså de flesta tjejer som jag jobbar med!

Som sagt två dagar kvar tills det är Julafton, ni som ännu inte hunnit köpa alla julklappar kan kolla in Kenzies heta tips! I Kino shoppen hittar ni massor sexiga plagg och leksaker som ni kan ha under alla lager av vinterplagg! Vill ni unna er själva en varm, gosig, livslevande julklapp så hittar ni oss på klubben som har öppet precis som vanligt!

Puss Lex

P.S. Kommentera gärna våra inlägg du som läser bloggen och varför inte föreslå vad och vem du vill läsa om!

Under alla lager av vinterplagg