Sommarveckorna har börjat!

Förra veckan flydde Stockholmarna till tennisveckan i Båstad, denna vecka är det Gotland som gäller och veckan därpå bär det av mot St Tropez! De tre klassiska sommarveckorna där Stockholm töms, gatorna blir lugnare och fylls med turister som vill se vad huvudstaden har att erbjuda. Sommar och sol! Så fort solen skiner öppnar de större klubbarna upp sina terrasser från tidig eftermiddag med live DJ:s som får oss att släppa loss på dansgolvet, champagnen flödar och vi fullkomligt badar i ett hav av all uppmärksamhet runt om! 

Jakten på likes

Vare sig vi stannar hemma eller åker på semester så är det nu vi lever ut. Vi suger åt oss solens strålar, tankar energi och lever mer i nuet. Solbrända och vältränade kroppar efter vintern och vårens slit visas upp överallt! 

Uppmärksamhet. På något vis känns det som att med sociala medier har bekräftelsebehovet växt enormt! En värld där vi ständigt söker uppmärksamhet från andra via facebook, instagram, youtube. Lättklädda bilder i jakten på likes. 

Uppmärksamhet

Det faller sig naturligt att vi söker uppmärksamt, som barn söker vi ständigt våra föräldrars uppmärksamhet, vi vill göra ett bra jobb för att uppmärksammas som duktiga och stå högt i kurs hos våra chefer och kollegor. Och kanske framförallt hos de vi attraheras utav! Vi har alla olika behov utav uppmärksamhet  och vi söker den på olika sätt. De sociala medierna är det redskap vi idag använder oss utav för att snabbast nå dit vi vill! . Vi ska visa att vi tränar, vad vi äter till middag, lyxiga resor, nyinköpt klocka eller bil, kanske en egen Youtube kanal…;)

Striptease

Och visst är det väl där det mesta börjar? Utseende och allt det yttre, materiella ting för att synas och bli intressant i någon annans ögon. På vår blogg och instagram (Kino_Sthlm)  ser ni hela tiden våra lättklädda tjejer i sexiga outfits  ,ett medvetet sätt att söka Er Uppmärksamhet på.

Striptease. Smaka på ordet. Ett ”gammalt” yrke, som aldrig kommer att dö ut. Trots att så många vill smutskasta ordet och yrket, så ser vi tjusningen med det. Vi som jobbar med det och ni som kommer hit för att ta del av vårt sätt att charma, hänföra och showa! Här har ni kvinnor som tycker om att vara sexiga och beundras för det. De älskar uppmärksamhet och de tycker om att ge Er uppmärksamhet. För som gäst här är det precis vad du får! Man får älska uppmärksamhet! Vissa gör det mer än andra och på olika sätt. Men jag lovar att du kommer älska uppmärksamheten du får utav våra tjejer! Kom och berätta vad du vill hitta på för något spännande, unna dig striptease och njut av sommaren på riktigt!

Nina älskar uppmärksamhet! (Om ni nu skulle ha missat det 😉 ) Hon är också fantastiskt rolig och galet populär hos våra gäster så tveka inte att unna dig en stund med henne om du besöker oss! (Eller någon av alla våra andra sexiga tjejer såklart! ) 

Puss! Kenzie