Den senaste månaden har butiken fått in en massa nya sexiga set som vi tjejer är överlyckliga över att få använda på scenen! På bilderna ser ni vår fantastiska Dessie! Personligen skulle jag nog utnämna henne till drottningen av outfits! Här utklädd till en school girl!

Jag har aldrig varit med om att Dessie har på sig något som inte matchar! När jag kollar på henne känns det som att hon har tänkt igenom vartenda lilla detalj! Sjukt snyggt och häftigt! Dessutom tycker hon om färgen rosa precis som jag gör och det blir en fröjd för mina ögon! Ni som inte har träffat Dessie kom och gör det, hon är riktigt riktigt trevlig utöver att hon är jättefin! Kanske ni få se några av hennes sexiga set!

Sexiga set

Jag har varit ledig torsdag och fredag så himla skönt! På tal om sexiga set så var jag och tränade med en sexig kille igår! Alltså…vet ni när foten somnar och man kan inte trampa för att benet viker sig? Mmmm, båda mina ben…jag kunde varken gå upp eller ner för en trappa…Och självklart kör jag ett sådant pass några timmar innan jag ska jobba. Han varnade mig innan att passet skulle bli tufft men Lex gillar utmaning. Ingen sa bara hur jävla jobbigt det skulle bli. Haha. Jag som trodde att jag är hur tränad som helst. Vi kan nog säga att jag bör träna mer kondis och uthållighet. 

Sexiga set

Dessa sexiga set eller snarare supersets från helvetet var ändå sjukt värt det! För det första så tycker jag om att utmana mig själv, att känna träningen i kroppen är en skön känsla. Kul att få testa vad man går för! Dessutom kunde jag stirra på ett ögongodis hela passet! Alltså mums! Att få göra det jag tycker om mest och med en heting till PT, det ni! 

Dansen…den gick inte alls och idag har jag träningsvärk istället för ben.

Sexiga set

Hoppas att ni har haft en underbar vecka och en dunderhelg! Är ni kvar i Stockholm så ses vi säkert på klubben! Eller???

Kyss Lexington