Dansen är det som ger oss mest uppmärksamhet eller initierar antingen stora eller små mängder av det! Framförallt märks det av när man tar bort dansen ur funktionen. Som jag skrev sist så utsatte jag mig dumt nog för ett alldeles för hårt träningspass. Jag har aldrig känt sådan jäkla träningsvärk. Detta var allt annat än skönt. 

Dirty dancer

Jag fick snällt sitta och vara åskådare av dansen tre av fyra arbetspass denna veckan. SÅ TRÅKIGT! Det är ju verkligen det jag älskar mest med jobbet! Förhoppningsvis så har jag lärt mig min läxa och låter bli att göra om dumma saker som att ta ut mig till max för att impa på en kille. Så ovärt. Det roliga i det hela är ju dessutom att killar tycker oftast om att vara den starka. När ska det gå in i mitt huvud? Förmodligen aldrig. Kommer förevigt att vara den starka, jag kan själv och tar ingen skit typen av tjej. Jag avundas listiga tjejer som har skådespelar talang!

Dirty dancer

Inatt är dansen ett minne blott också för inatt står jag i baren! Jag tycker att det är jättekul men skulle gärna dansa också! Vad gör ni ikväll? Vad sägs om att komma förbi och träffa Rosé, Tiana, Michele, Chelsy, Dessie eller Janice? Ni är mer än välkomna och vi har som vanligt öppet till klockan 7. 

Dirty dancer

På tal om dansen, har ni träffat Nikky? Hon är grym på att dansa! Det blir lätt att de flesta av oss dansar rätt så enformigt då vi omedvetet härmar varandras sätt att dansa på. Därför är det otroligt skönt när en ny tjej kan dansa och röra sig sedan innan. Det bidrar med en livligare och intressantare show och en uppdatering i våra danser. Dessutom har Nikky en otrolig närvaro och massa energi! Hett tips att komma och titta på henne ni som inte har gjort det redan!

Kyss Lex