Det händer ofta att jag pratar om fantasier här. Och jag tycker det är viktigt med fantasier, drömmar och visioner! Kanske är det just det som får gemene man att ibland orka med en vardag, att överhuvud taget ta sig igenom vardagen men också för att faktiskt ha något att se fram emot och längta till/efter. Vissa gör något åt dem, andra låter dem vara. Vem är du och hur gör du?

Självklart beror det säkerligen på vad det handlar om- En resa, arbete eller är det kanske lite mer snuskiga och förbjudna tankar?  Här har jag möjligheten att kanske få vara med på ett hörn och påverka hur just Du gör med dina tankar om att besöka oss här på Club KINO! Lite ”dirty minded” måste man få vara och vem älskar inte tanken på att bli förförd utav vackra, lättklädda kvinnor? 😉

Om du varit här så är du väl medveten om att vi har många sexiga flickor, i olika åldrar, hår och hudfärger! På helgerna är vi oftast flera som jobbar då det är betydligt mer gäster än precis i början på veckan, så då har du verkligen chansen att Träffa din favorit tjej!

Många av våra gäster och stammisar har sin egen favorit tjej, och väljer att besöka  oss endast för hennes skull. Underbart tycker jag och man kan alltid ringa in till oss och fråga ifall hon jobbar den kvällen man tänkt besöka oss! Vem vet- kanske kommer hon in endast för Din skull?

Jag älskar när en gäst kommer tillbaka just för min skull! När jag får höra att någon frågat efter mig…Då vet jag att du haft det trevligt sist du var här och vi har möjligheten att träffas igen och lära känna varann närmre. Jag vill vara den du fantiserar om på dagarna! Vara skälet till att du besöker oss igen…

Så kom och besök oss ikväll- eller imorgon 😉

Kom och Träffa din favorit tjej! 

Puss! Kenzie