Jag fick en present! En otroligt skön sådan, den gav mig till och med 3 orgasmer på raken. Jag fick nämligen en pärlstring av en av mina stammisar. Har du inte hört talas om en pärlstring så kan jag berätta att det är en läcker trosa, oftast i spets, där själva stringen är gjord av pärlor. Pärlorna masserar klitoris varje gång du rör dig. Jag har haft ett par tidigare men där var det enbart en rad med pärlor och de trosor jag fick igår av min beundrare har 2 rader vilket gör att alla erogena zoner där nere stimuleras. Vill man vara lite extra kinky så kan man till och med ha sex med dem på, Mannen stoppar in sin mandom mellan pärlraderna. Så sexigt!!

pärlstring

Jag hade trosan under hela jobbnatten igår och det var så skönt. Jag dansade i den och kunde knappt hålla mig från att stöna högt varje gång de kalla små pärlorna åkte fram och tillbaka och masserade min lilla kärleksknapp. Jag såg att min beundrare njöt av att se mig njuta. Hans present gav verkligen utdelning då han är en man som vill behaga. Jag såg dessutom så sexig ut i den eleganta spetstrosan.

Jag ville knappt ta av mig dem när jag kom hem och skulle sova, så jag behöll dem faktiskt på. Gissa om jag hade många våta drömmar i natt (eller ja, på dagen då jag sover dagtid) 😉

Trosan får bli min privata lilla hemlighet. Att sitta på tunnelbanan och njuta ,med dem på, samtidigt som alla kan se men inte ha en aning om vad som händer under mina jeans – åh en sådan turn on! Det är nästan bättre än all choklad i världen. Eller man kanske inte måste välja? Jag kanske kan äta choklad samtidigt som jag har min älskade pärlstring på mig, tillsammans med en het man!? Ja, jag vill!

XOXO

Sandy