Som Kenzie skrev i förra inlägget så var det inte helt omöjligt att ett snökaos skulle drabba oss igen, för idag har det både snöat och haglat, om vartannat. Fy, fy, fy säger jag bara. Jag var så inställd på att våren var här och hade lagt undan alla varma kläder. Men tji fick jag när jag gick från jobbet i morse för det både blåste och snöade. Där gick jag i en tunn skinnjacka och pumps. Det blir till att ta upp både halsduk och boots från källaren. Suck!

Anyways, så åkte jag raka vägen hem, tog en lång och varm dusch för att sedan gosa ner mig i en nybäddad säng med min favorit-dildo och en porrfilm på paddan. Inget avslutar en lång jobbnatt så bra som en riktigt skön orgasm. En innan jag somnar och en när jag precis har vaknat. Mina vänner undrar ofta hur jag kan se så pigg ut och ha så fin hy trots att jag jobbar natt och orgasmerna är svaret. Minst 2 om dagen – det är som balsam för själen och gör underverk för hyn.

 

orgasm

Det är ju självklart mysigare om jag har en het man (eller kvinna) som ger mig en orgasm men det är skönt på egen hand också. Fantasin kan verkligen flöda då och ni skulle bara veta vad som försiggår i mitt huvud när jag onanerar. Det är snuskigt, det är kinky och det är porrigt.

Vad tänker du på precis innan du får orgasm?

Min förhoppning är ju att jag ingår i dina snuskiga fantasier. Särskilt efter att du träffat mig här på Club Kino. Att du blundar, föreställer dig att du smeker mina saftiga bröst och sedan gör en massa snuskiga saker med mig (som är alldeles för snuskiga för skrift)

 

XOXO

Sandy