Vad händer egentligen bakom kulisserna på Club KINO? Vad skvallras det om i tjejernas omklädningsrum, hur går det till inne på ett privatrum och hur håller vi koll på vem som ska dansa när?!

Följ med mig under en vanlig jobbnatt här på vår kära strippklubb.

bakom kulisserna 2

Jag brukar komma in runt kl 19.30 så jag har god tid på mig i omklädningsrummet innan vi öppnar kl 21. Jag brukar dricka en kopp kaffe, sminka mig, prata med tjejerna om allt möjligt (mest om vem som varit inne på privatrum med en riktig snygging, vi blir alla så avsundsjuka då) och välja outfits till kvällens danser.

Är det mycket folk dansar vi många gånger och då vill jag ha allt redo. Jag brukar välja något med lack och läder, något flickigt och romantiskt och något riktigt porrigt så som en väldigt tunn string som knappt döljer något alls. Jag gillar att variera mina stilar.

När alla tjejer kommit är det fullt ös i omklädningsrummet, kläder ligger till höger och vänster och det sminkas och sprayas med parfym.

Det är mycket skratt och bra stämning bakom kulisserna på Club KINO.

När klockan slagit 21 går vi in i lokalen och väntar på gästerna, vi sätter oss vid baren och fortsätter att prata och ha det trevligt. Oftast kommer det någon eller några tidigt och då sätter dansen igång med det samma. Vi dansar 2 låtar var och vår manager håller koll på vem som ska dansa när så det ska gå så smidigt som möjligt.

När vi inte dansar så minglar vi och lär känna er gäster. Klickar vi med någon så kanske vi bestämmer oss för att gå ner och mysa på ett privatrum. Det finns både vanliga rum och rum med jacuzzi. Väl inne på rummet så skålar vi i skumpa och lär känna varandra innan du får njuta av en skön massage där du verkligen får bli omhändertagen.

Vi kan stanna hela natten om vi så vill. Ofta har vi så mysigt att vi bestämmer oss för att stanna en stund extra.

Är det en lugn natt så brukar vi sysselsätta oss med att plugga (många av oss utbildar oss samtidigt som vi jobbar) sy in löshår på varandra eller att skvallra om vem som senast haft ett one night stand. Det brukar vara intima och heta detaljer som avslöjas. I love it!

Hoppas ni tyckte om att följa med mig bakom kulisserna och få en mer intim inblick i hur vi har det här på Club KINO.

XOXO

Sandy