Talk dirty to me baby! Ja, alla borde prata mer snusk. Det kryddar både sexlivet och är bra för fantasin. De sexuella fantasierna. De snuskiga orden kan senare nämligen användas vid sköna onanistunder. Blunda, minns de snuskiga orden, pulla/runka och njuuuuuuut…. 

Jag älskar när han är riktigt riktigt pervers när han snackar snusk med mig. Hårt, brutalt och kinky. Gärna så snuskigt att det som sägs inte ens ämnar sig för verkligheten. Fantasier man enbart kan drömma om. Jag vågar inte ens dela med mig dem till er, så obscena är de 😉 Jag är en sådan dirty little hoe. 

Ett rejält tag om mitt hår, mitt huvud vrids bakåt och han viskar ”kom hit ska jag knulla din slyniga lilla tighta fitta” Jag går igång på en gång. Trosorna blir plask-blöta och bröstvårtorna styvnar. Hårda och röda som smultron. 

Jag tycker att det är riktigt häftigt att ord kan tända en så mycket. Att bara blunda och lyssna. Har du någon gång fått orgasm av att bara lyssna och inte ens smeka dig själv? Att orden är så laddade och porriga att alla dina sinnen sätts på helspänn och ger kroppen njutning. Underbart!

 

 

talk dirty to me

Talk dirty to me

 

Vad tänder du på att höra? Vad kan jag viska i ditt öra för att du ska bli kåt och få till ett rejält stånd som du förhoppningsvis sedan låter mig smaka av? Är det sensuella och romantiska ord eller mer kinky så som kiss och bondage? Vill du bli förnedrad av orden eller få söta komplimanger? Låt mig få veta. 

Jag älskar när du vågar dela med dig av dina ord. När du tänder mig, kåtar upp mig och får mig att likna en löpande katt som åmar sig och jamar runt dina ben. Som bönar och ber efter din lem… Mjauuuu.

 

XOXO

Sandy