Sju sorters män under kudden, låter väl härligt? Sju sorters blommor under kudden för att drömma om en framtida man kändes som spill av tid och inte speciellt erotiskt  så jag hade helt enkelt sex med sju olika män på midsommarafton. Och vilken afton det blev. Sju helt olika män som tillfredsställde mig på olika sätt. Sju olika penisar i olika storlekar 0ch former. Sju olika slags oralsex och sju olika slags förspel. 

Även om det hade varit riktigt hett så var det ingen orgie utan jag låg med dem en och en, under årets ljusaste natt. 

Nattens första man älskade att ge oralsex bakifrån och fortsatte även sexet i samma andra så jag såg knappt hans ansikte vilket var väldigt erotiskt. Han hade därför kontrollen och tillät mig inte bestämma. Nummer två ville se mig i ögonen samtidigt som han kom i min mun och han  kunde komma gång på gång så jag sög tills jag nästan fick kramp i käken.

Man nummer tre var lite mer romantiskt lagd och ville kyssa mig på hela kroppen samtidigt som han satte på mig, missonären-style. Han slickade mina bröst och gav mina nipples en ordentlig omgång. De blev röda som smultron.

Den fjärde önskade enbart analsex. Dock var han rejält stor i de nedre regionerna så det gick åt en rejäl klick glidmedel 😉 

sju sorters män under kudden

Nummer fem hade rollspel som fetisch så vi lekte skolflicka och sträng rektor. Det blev en del smisk på rumpan med linjalen. Jag hade varit en väldigt stygg flicka och skolkat, vilket krävde straff.

Nattens näst sista man var en aningen äldre och därför väldigt erfaren och avancerad. han kunde tekniker jag aldrig tidigare provat och han hittade alla mina erogena zoner. Zoner jag inte ens visste att jag hade. 

Sist ut var en yngling i 20-års åldern. En nybörjare med andra ord…. Nu var det jag som var in charge och jag lärde honom hur man slickar en pussy, som den skal slickas. han lapade hungrigt i sig av mina safter och var en riktigt duktig elev.

Sju sorters män under kudden

Hur många låg under din?

XOXO

Sandy