En oförglömlig natt hade jag härom natten. Nästan alla nätter här på Club Kino är oförglömliga, härliga, erotiska och sexiga men just denna natt var så het att jag blir våt bara jag tänker tillbaka på den.

Det hade varit mycket gäster just denna natt så vi hade dansat oss svettiga, varma och trötta då en lång och mörkhårig man kom in i lokalen. hans gröna ögon borrade in i mina blå….

Jag gick till baren och drack ett glas med vatten för att svalka mig lite och då jag drack lite för glupskt så rann lite vatten ner mellan man bara bröst. De är så stora att de har en naturlig klyfta mellan sig. Dropparna spred sig därför över hela brösten. Han ställde sig bredvid mig och undrade om jag ville spendera en timme eller två med honom i jacuzzin för att bli ännu våtare. Han blinkade och jag förstod genast det dubbla budskapet.

Jag tog hans hand och vi gick in i det lyxiga jacuzzi-rummet och korkade genast upp en svalkande flaska skumpa. Jag hällde de pirrande bubblorna över hela kroppen för att svalka av mig då ångorna från det varma vattnet gjorde mig alldeles varm och rosig. Vi hoppade ner i vattnet och började genast kela och ge varandra skön och erotisk massage. Jag kände hans varma andedräkt mot min nacke och jag fick gåshud, värmen till trots. Han gjorde mig riktigt upphetsad.

en oförglömlig natt

 

En oförglömlig natt

 

Vi visste båda två att vi denna natt var som gjorda för varandra. Vi ville ha varandra, vi åtrådde varandra och hade bara ögon (och händer) för varandra.

Han tog ett hårt tag om min nacke, böjde den bakåt och viskade snusk i mitt öra. Vad han ville göra med mig och vad han ville att jag skulle göra med honom. Stämningen var så erotisk att den gick att ta på.

Vil du också göra min natt oförglömlig? Kom och hälsa på….

XOXO

Sandy