Tabu att njuta?

Det finns en charm med den årstiden vi har framför oss. Den krispiga luften, mörkret som faller snabbare, sköna hemmakvällar med rödvin och tända ljus som doftar gott! Med betoning på sköna hemmakvällar så hade jag besök häromdagen 🙂 Jag älskar presenter och jag gillar män som kan ta initiativ, vågar ta för sig och utforska sina fantasier…Det gör sexlivet så mycket mer intressant! Det mest fantastiska sexet behöver oftast inte leksaker för att man ska få helt galna orgasmer och njuta till fullo- men, det gör det lite extra roligt emellanåt 😉 Och, det är också cred till killen som har självförtroende att våga visa vad han går igång på, och faktiskt förstår att en leksak inte ”utklassar” honom. För en riktig kuk går inte att ersätta (tycker jag 😉 ) Men det finns ju fantastiska leksaker som gör att man kan bli stimulerad på andra sätt, som inte bara gör det skönt för mig utan hur jag kan få honom att njuta också…

Så frågan är: Är det Tabu att njuta?

Något jag går igång på

Så han hade alltså med sig en present..och vi har gjort det förr…Jag vet vad han går igång på. Att använda ett rejält strap-on bälte och en stor dildo för att få honom att komma på ett sätt som aldrig förr är en tillfredsställelse för mig. Något jag går igång på. Denna strap-on ger mig möjlighet till penetrering samtidigt. Jag för in en del i mig och sätter på vibratorn. Han ber mig vara försiktig…Vilket jag naturligtvis är till en början…Men varje stöt gör att jag vill ta honom hårdare, och jag märker hur han njuter allt mer…

Jag njuter av sex

Det är lustigt att många anser vissa saker vara så tabu för att göra det man behöver för att tillfredsställa sina sexuella behov och/eller begär, som gör att man kan njuta till fullo. Sex är något personligt och inget man behöver dela med sig om till andra vad man tycker om eller går igång på. Jag älskar sex, och tycker egentligen inte att det finns så mycket som är ”förbjudet” eller är tabu. Jag njuter av sex, och jag tycker om att få min partner att njuta. Så jag hoppas att kanske kan mina ”berättelser” öppna upp några sinnen, och inse att det inte borde finnas någon form av Tabu för att njuta!  

Pussar Kenzie 

Lust skriver Lexie om i sitt senaste inlägg Min lust. Älskade det inlägget! In och läs om ni inte redan gjort det!