Striptease, är det ett jobb?

Date

Jag får ofta frågan, hur kan du jobba som strippa? Mitt svar är alltid, därför att det är så j**la roligt. Så nu satt jag och funderade lite kring detta, vad är det som gör detta så kul? Jo men det är ju ni, kära gäster, det är ju ni som gör mitt och mina arbetskamraters jobb så fruktansvärt kul. Ingen dag är den andra lik och ingen gäst är den andra lik. En annan faktor som gör jobbet så kul är den goda sammanhållning bland oss tjejer. Jag trodde adrig att så många tjejer på samma plats skulle fungera ihop, men oj så fel jag hade! Sist men inte minst så är det väldigt roligt att stå på scenen och dansa kring stången. Just dansen var lite svår i början men det gick snabbt att lära sig dels genom introduktionen från företaget men också genom en massa bra tips från mina kollegor.

Jag kan varmt rekommendera jobbet till er tjejer som läser detta. Vill ni prova på att jobba med striptease? Fyll i kontaktformuläret HÄR så kontaktar vår manager er.

Vill du läsa mer?

senaste inläggen