Hej allihopa!

Hoppas ni haft en bra vecka och en superskön helg,,, jag vet att jag haft det riktigt skönt iallafall, jag har alltid haft lätt för att komma när jag är för mig själv men haft lite svårt att slappna av när jag är med en kille, men nu har jag iallafall rådat bot på det eller vad det heter, känns som att jag kom nonstop hela helgen… it’s amazing =D

Hursomhelst så känns det som att jag börjat gå ner i vikt nu när jag börjat vara vaken dagtid oftare… eller det kan ioförsig bero på annat också men jag har iallafall blivit supermotiverad till att bli av med dem där extrakilona, så nu har jag… för första gången i mitt liv… skaffat ett gymkort!! Jag känner mig sååå duktig, jag har liksom inte bara bestämt mig för det utan verkligen gått och gjort det! Vet dock inte om jag känner mig redo för maskiner än, men jag vet iallafall att jag blev superpepp på deras gruppträningar…. vi kanske ses på aerobic-striptease klassen, you never know 😉 Annars kan ni fortfarande hitta mig på stans bästa strippklubb KINO =)

puss /Natasha