Alltså, jäkla regn! Hela dagen har det verkligen bara öst ner. Tur att solen äntligen tittat fram men himlen är oroväckande mörk. När det regnar håller jag mig inne, tycker det är helt onödigt att gå ut då. Man blir kall, blöt och smutsig. Nä, fy! Då stannar jag hellre inne i min mysiga lägenhet och tänder en massa doftljus.

Så, när det öser ner passar jag på att äta gott, se en film och ta hand om mig själv, på alla sätt och vis.

Snusk och regn hör ihop tycker jag.

Jag passar på att ta en lång och varm dusch där jag tvålar in hela kroppen och låter duschens strålar massera mig mellan benen. Efteråt smörjer jag in mig i en skön kräm som doftar solvarma jordgubbar och sveper in mig en en stor och fluffig handduk och lägger mig i en nybäddad säng med rena lakan. Åh, det är heaven!

Sedan kan jag ligga där i flera timmar och bara smeka mig själv, prova nya dildos och klitorisoljor och titta på porr. En hel dag för mig, med mig.

 

snusk

Jag verkligen älskar dessa dagar, även om jag inte älskar regnet. De ger mig ny energi och alla orgasmer jag får ger mig ett otroligt bra humör. Jag nästan glöder efteråt och kan vara glad i flera dagar. För ni vet väl att orgasmer frigör dopaminer och endorfiner (kroppens ”lycko-hormon”) De verkar nästan som antidepressiva medel. Häftigt va?!

Därför ser jag till att utnyttja de regniga dagarna till att ge mig själv lite lycka i form av sköna orgasmer. Så, en massa snusk och härliga stunder tillsammans med mig själv gör mig till en gladare och mer balanserad människa. Ibland bjuder jag in andra till mitt snusk…

Vad gör du när det det är dåligt väder?

XOXO

Sandy