Smygrunka till mig. Ja, jag vet allt att du vill. Du vill titta på mina bara bröst som smeker stången jag dansar runt. Du vill titta på min fylliga rumpa som gungar i takt med musiken.

Du vill ana min mus genom det skira tros-tyget. Du sitter och önskar att du fick bita tag i stringen som skär in mellan mina skinkor och dra av den och tränga in i mitt våta och varma hål.

Allt detta önskar du under tiden du sitter där i den sköna fåtöljen med en bultande lem som bara längtar efter att få komma ut och bli smekt, hårt och sen mjukt och sen hårt igen precis innan du är redo att komma. Hårt tills den sprutar ut en stor sats på mina tuttar. Hur jag sen smetar in sperman på min kropp. Kanske smakar på den…. Den smakar salt och gott och jag slickar hungrigt i mig lite till. Slickar mina fingrar rena från din saft. 

Smygrunka till mig.

 

Hur låter denna fantasi? Ganska härlig va?! Ta med dig fantasin hem och ta fram den nästa gång du smeker dig själv. Blunda och minns mina former, min doft, min eggande dans, mina höga klackar på det hårda och blanka golvet, hur jag dansade erotiskt i ditt knä.

Ta fantasin längre och föreställ dig mig sittandes på ditt ansikte så du riktigt kan slicka i dig hela mig. Tungan i mitt hål. In och ut. Kanske binder du mig och utnyttjar mig. Eller så är jag den dominanta och du måste lyda mig, och bara mig. Mitt ord är din lag. jag är härskarinnan och du är min slav.

smygrunka till mig

Blunda och fantisera om hur jag ligger på rygg i din säng och bara trånar efter din hårda lem. Hur kan åmar mig och nästan jamar som en katt av kåthet. Hur du retar mig med ditt ollon mot min mus. Hur du inte låter mig få smaka på den, tills jag nästan gråter av upphetsning.

Fantisera om mig….

XOXO

Sandy