En strippas vardag – jag antar att ni är många som är nyfikna på vad vi strippor gör om dagarna. Vi lever ju upp nattetid och lever i en värld av erotik, dans, mystik, naket, svettiga kroppar och ibland även lite mer utöver det vanliga…

Men, vad gör vi när vi inte jobbar? Hur lever en strippa? Hur ser en strippas vardag ut? Jag tänkte låta er få en inblick i min vardag och vad strippan Sandy gör, när jag inte dansar för er.

Jag kommer som oftast hem runt 8 på morgonen efter en härlig jobbnatt och är skönt trött i kroppen efter all dans. Det är som ett riktigt konditionspass på gymmet så jag tar alltid en lång och varm dusch där jag tvålar in mig ordentligt och smörjer sen in kroppen i en skön och kladdig olja som jag sedan låter lufttorka innan jag går och lägger mig. För att varva ner och kunna somna så onanerar jag ALLTID. Ibland till en porrfilm och ibland till minnet av något från natten. Har jag rur har jag träffat en het man jag kan fantisera om och smeka mig själv till.

Jag vaknar oftast runt 15-tiden och är då ganska utvilad och är, efter kaffe och frukost, klar för ett pass på gymmet. Som strippa måste man hålla kroppen i trim. Det är mycket viktigt. Sedan följer antingen ett besök till till exempel nagelsalongen, frisören, spray tan, analblekning, vaxning eller vad som nu behövs fixas till, just den dagen.

Middagen äts ute tillsammans med vänner innan det är dags för ett nytt jobb-pass på Club Kino. Är det sommar sitter jag gärna på en uteservering för att kunna lapa lite sol då jag sover dagtid och arbetar nattetid. Sol är viktigt för både kropp och själ.

Mer spännande än så här ser inte min jobbfria vardag ut 😉 Det är på natten det härliga händer och det är då mitt liv levs. Tillsammans med er.

En strippas vardag.

 

en strippas vardag

XOXO

Sandy