Sinnessjukt upphetsad
Sinnessjukt upphetsad

Leksinnet försvinner aldrig enda förändringen som sker är hur man leker. När vi har passerat barnstadiet vill vi gärna fortsätta ”leka” med varandra, både i sovrummet och utanför. Vart är det mest tillfredställande att leka? Jag blir sinnessjukt upphetsad av lekarna utanför sovrummet.

Barnens lek är en kreativ process som medför utveckling och lärdom om världen, känslor och samspel. Det vi inte vet någonting om eller vet väldigt lite om gör oss nyfikna. Därför kan jag tycka att ”flirt” är bland det bästa som finns! Man har ingen aning om någonting till en början, det är pirrigt, det är nervöst, allt är väldigt oklart. Att vilja ha men inte få och bli helt GALEN är det bästa som finns.

Sinnessjukt upphetsad

Sinnessjukt upphetsad

Initiala fasen av flirt är en lek i sig! Det är nu uppmärksamheten ska fångas och attraktionen ska få gehör! Det är nu man blir oerhört medveten om det man säger och totalt omedveten om sitt kroppsspråk!  Föreställ dig en person vars blotta närvaro får dig att tappa all fokus! Hela din kropp reagerar så fort du hör, känner doften av eller ser människan! Du vill vara ditt bästa ”jag” och göra ett gott intryck! Allt du kan tänka på är hur den personens beröring och kyssar känns! Den längtan är både frustrerande och tillfredställande!

Sinnessjukt upphetsad

Du blir sinnessjukt upphetsad…

När flirten väl blir besvarad börjar den roliga delen! Hur fort ska ni hoppa i säng? Sexigaste jag vet är att se en man uttrycka sin lust med ögonen och kroppen. Ögon som börjar glänsa, han slickar sig om läpparna och hans kropp har en aura av frustration och oro. Den där kåta oron! Han för en konversation med mig men i tankarna klär han av mig! Han står och fantiserar om allt som han vill göra med mig! Jag gör samma sak, min fokus är helt borta, jag är totalt distraherad! Luften är laddad och man känner den sexuella spänningen!

Sinnessjukt upphetsad

Lek med mig! 

Jag har skrivit lite om vad vi tjejer blir upphetsade av! Dessutom har jag hört att hjärnan utvecklas av att leka även i vuxenålder! Varför inte komma in till oss och testa teorin? Det är en sexig lek att umgås med oss tjejer! Det finns så många läckra kvinnor att förföra och bli förförd av! Kom, välj en eller flera och låt dig fyllas av lust och begär! Hur länge orkar du leka innan du blir sinnesjukt upphetsad?

Puss Lex

Sinnessjukt upphetsad

Vill du läsa mer?

senaste inläggen