”Vad går du igång på, blir du upphetsad?” 

Många gånger har jag hört gästerna yttra ”blir du upphetsad?”. Mitt svar på den frågan är oftast ett ”ja”. Varför kan jag återkomma till senare i inlägget. För att ge ett mer varierat svar frågade jag dem andra tjejerna på jobbet. Deras spontana svar på frågan ”blir du kåt på jobbet?” är ett starkt nej. Det är inte förrän jag frågade om de någonsin känner av dem fysiska effekterna av att vara kåt som de kom fram till att det egentliga svaret är ett ”ja”.

Hur känns det?

Vad menar jag med dem fysiska tecken? Jo, att huden blir känsligare, man får gåshud och vartenda hårstrå reser sig. All beröring kittlas skönt och kroppen sköljs av en värmevåg samtidigt som det pulserar i den mest intima delen av en. Hjärnan säger nödvändigtvis inte: ”klä av dig och sätt på honom NU!” men man känner ett lustfyllt välbehag.

Sexiga Co Co, blir du upphetsad?

Blir du upphetsad …

Så blir mina kollegor upphetsade när de umgås med er? För en av tjejerna handlade upphetsningen om att hon är exponerad för en sexuell miljö där nästintill alla är lättklädda. Hon får en uppskattning som ingen annanstans och alla enligt henne skavanker förbises. Uppskattningen verkar vara en röd tråd då en annan tjej blir kåt på unga killar. För att de ännu är relativt ”oberörda” och oerfarna, i deras ögon blir hon en gudinna som de ser upp till. Samma tjej älskar fjäderlätt beröring, hårda kramar och stora kukar.

Lusten och egot

Jag kom fram till att när män föder våra egon blir vi inte bara smickrade utan även kåta. Många av tjejerna blir kåta av att ni vill spendera en stor slant för att få umgås med dem! Någonting som oftast ses förnedrande i vårt samhälle, en man som betalar för en kvinna. Så är det absolut inte! Dela på notan när man är ute på dejt och likaså en snål man är sjukt osexigt. Jag menar inte att en man ska tappa upp ett bad med ”Dom Perignon” varje kväll och överösa en med dyra gåvor. Det sexiga ligger i en mans vilja att ta hand om en kvinna, hur mycket den notan hamnar på beror helt på hans ekonomiska förutsättningar.

Få henne att slappna av

Så finns det självklart tjejer som har det svårare att bli kåta på jobbet. En av tjejerna säger att hon gillar att vara undergiven i sängen. På jobbet vill hon behålla kontrollen dock. Hon är hela tiden fokuserad på att vara den som bestämmer. Även om hon gärna skulle vilja bli kåt på sina arbetspass och njuta mer så blir det svårt. Så om ni märker att tjejen ni umgås med är lite stel och kontrollerande, försök och få henne att slappna av. Visa att du är snäll och respektfull och kommer att följa hennes eventuella ”spelregler”. Jag tror att båda två kommer att vinna på det!

Mia on Camilla action

Jag har aldrig haft problemet med att bli upphetsad

Däremot tyckte jag att det var genant att jag blev våt så fort jag gjorde en lap dance i början av min ”strippkarriär” i Australien. Nuförtiden har en lap dance blivit något av en ”rutin” och har inte samma effekt längre. Det är mer tillfredställande psykiskt än upphetsande fysiskt när jag dansar för en man och ser hur mycket han går igång på mina rörelser.

Det som gör mig kåt är kontakten med våra gäster. Jag har inte riktigt någon mall för hur den perfekta mannen ska vara och har svårt att måla upp hur min ”prince charming” skulle se ut. Det är smådetaljer som gör att jag fylls av lust. Vissa män har en otrolig charm och ett vackert leende med smilgropar. Vissa kan få igång mig med sin röst, andra har det intelektuella. Ibland är det livliga och ”djupa” ögon.

Ofta blir jag kåt på män som är raka motsatsen till mig. Jag kan även bli kåt om en man doftar gott och hans tröja har en behaglig textur att ta på eller starka armar som gömmer sig under den. Listan är oändlig och den perfekta mannen kanske skulle råka ha alla punkterna? Vad vet jag. Män jag har fallit för har fått mig och mina vänner att undra vad jag ser i dem. Kanske bra så, mindre tjejer som vill haffa ens kille.

Skulle kunna ligga med vem som…

Vad tror vi tjejer i vår tur om er upphetsning kära män? Jag tror att stereotypen tyvärr är att ni blir kåta av specifika kroppsdelar och naket. Vi har en tendens att tro det värsta om er om jag ska vara ärlig. Vanligaste frasen är: ”män skulle kunna ligga med allt som rör sig och har ett hål!” Personligen kan jag fördela gästerna i två kategorier. I den ena har vi de som blir kåta av specifika kroppsdelar i närheten av dem och i den andra är männen som fastnar för mina ögon och leende. Finns även galningar som tänder på min sarkasm och dominans eller de som väljer att blunda för dem egenskaperna.

”Jag blir kåt av blonda tjejer!”

Är det verkligen så simpelt och ytligt? Jag valde att fråga några män och blev positivt överraskad. Självklart fanns det de som endast kopplade upphetsning med specifika fysiska attribut men även de som behövde det lilla extra. Ett av svaren som fick mig att tänka om var från en kille som inte riktigt tände på det ytliga. Trots att hans första svar var: ”Jag går igång på fylliga läppar” så imponerade han med det han sa efter lite eftertanke. För honom var det viktigt att du är sensuell, kvinnlig och har en lugn aura.

I kombination med ett enligt honom vackert yttre skulle den perfekta kvinnan kunna hålla ögonkontakt, prata lugnt och vara kvinnlig. Med andra ord vara självsäker men fortfarande mjuk i sättet. Svårt att återge svaret men jag förstår nog vad han menade. ”Har du lagt märke till hur sensuell en kvinna är när hon blinkar långsamt?” frågade han. Nej det har jag väl inte, men kan tänka mig in i det. Alla tecknade kvinnliga filmkaraktärer har långa ögonfransar som de rör långsamt när de ska vara tilltalande och förföriska.

Blir du upphetsad…?

Min slutsats är att vi ska sluta anta saker om varandra och kommunicera mer, båda parter blir nog positivt överraskade. Skippa frågan ”Blir du upphetsad” och känn efter, observera och sluta tveka, what you see is what you get, passa på och njut av all min uppmärksamhet!

Puss Lex