Har ni provat det där med dejtingsajter? Jag har faktiskt aldrig själv provat, men jag har många vänner som är medlemmar på diverse sidor.Ett enkelt sätt att träffa någon på, framförallt om man är ute efter sex verkar det som 😉 En väninna till mig har antal dejter i veckan och hon älskar det! Jag hör till den skaran som vill se någon först, fatta intresse och sedan ta kontakt/ bli kontaktad. Har lite svårt för att någon ska se en bild på mig på datorn och välja utifrån vad jag har för ögonfärg eller liknande. Men jag kanske är gammalmodig… Alla fungerar vi olika! Hursomhelst, så älskar jag sex, jag tycker om att träffa någon och faktiskt att tycka om någon. Ibland är man upplagd för en mer seriös relation, ibland något kortare och mindre seriöst. Självklart beror det på vem man träffar, men nu ska jag ge er män ett hett tips så lyssna noga nu 😉

Så får du henne dit du vill 

Vare sig ni båda är ute efter sex, eller om det är något som kanske kan leda till något mer i framtiden så sköt det hela snyggt. Vad som än ska ske i framtiden får utvisas senare men se till att hon alltid känner sig uppskattad. Tro mig. Vi är inte så svåra att charma 😉 Om ni ska ses hemma hos dig- Se till att ha handlat något du vet att hon gillar. Champagne, ett gott vin, godis? Det du vet att hon tycker om. Tänd lite ljus, se till att det är städat, kanske laga mat tillsammans eller beställ hem mat. Ska du till henne så köp med något. Eller, ta med henne ut. Även om ni bara har sex! Enkelt! Visa att du gärna kan vistas med henne ute, gå på bio, eller gå ut och ät.

Vi är kvinnor. Vi tycker om att bli bortskämda, inte alltid med saker utan helt enkelt att känna oss prioriterade. Så vad du än vill med henne – Visa din uppskattning –  Det är så du får henne dit Du vill 😉

Kommer du hit så ska jag,Tess eller någon utav våra andra härliga flickor ta hand om dig 😉

Puss! Kenzie