När lusten faller in
När lusten faller in

När lusten faller in  

Sista dagarna i september, fortfarande riktigt skönt ute så hoppas detta håller i sig ett tag till! Oktober på ingång som brukar innebära betydligt kyligare temperaturer och regn. Men oktober innebär också höst mys med härliga doftljus och många sköna stunder hemma i sängen eller soffan! I slutet av oktober ställer vi tillbaka klockan, och firar även Alla Helgons och Halloween, högtider som detta år infaller samma dag, nämligen den 31:a oktober.                                    Vi fortsätter hålla öppet 365 dagar om året! Mellan 21-07 kan man, När lusten faller in, välja att besöka oss för en avkopplande stund med livestriptease och umgås med våra härliga flickor! Varför inte hoppa ned i en varm härlig jacuzzi här på Club KINO? 😉 Möjligheterna för en spännande och het afton under ert besök hos oss är många!

När lusten faller in

Våra entréer 

Som sagt, När lusten faller in har vi öppet för att ge er en härlig upplevelse hos oss, förhoppningsvis så att ni väljer att komma tillbaka! 🙂 Vi är medvetna om att nyfikenheten är stor om man inte besökt oss tidigare, vad det kostar, hur det ser ut, vad kan man göra, vilka jobbar? Möjligheterna är många, vi har tre olika entréer att välja på när ni kommer hit. En vanlig entré kostar 595 kr. Med denna går ni in på klubben, träffar våra tjejer som jobbar för kvällen och ser dem uppträda på scen! 🙂 För 895 kr ingår även en lapdance tillsammans med entrén. Efter att ni sett våra tjejer uppträda   väljer du en av dem som dansar för just dig! Man kan också välja att betala 1800 kr, då ingår en mer privat dans show då tjejen du väljer, tar med dig bakom ett par draperier för att ge dig mer tid med henne, givetvis ingår även en dryck på den entrén! 🙂 Frågan är, hur börjar ditt besök hos oss? 😉

När lusten faller in
När lusten faller in

Möjligheterna är många

Väl inne på klubben, efter att ha sett våra tjejer uppträda, kanske har du börjat med en dans, så finns givetvis möjligheten att fortsätta kvällen! Om du önskar en längre privat show, nakenshow, erotisk massage, tid i jacuzzin, eller kanske en stund i kinky rummet är det helt upp till dig! Tid och priser tar man här på plats då möjligheterna är många! 🙂 Om du önskar veta vilja tjejer som jobbar för kvällen går det bra att skriva till vår chatt eller ringa in.

När lusten faller in

Längtan

Visst märker vi av att allt fler börjar gå ut, framförallt på helgerna. Önskar man komma när det inte är lika mycket folk är söndagar till onsdagarna generellt mycket lugnare. Givetvis ser vi till att det alltid ska finnas sittplatser, därför kan det fortfarande hända att ett större sällskap får vänta om vi har mycket folk i lokalen. Det brukar lösa sig allt eftersom! 🙂 Men som sagt, önskar man komma när det är lite mindre folk är söndagar – onsdagar lugnare och framförallt i början på kvällen. Men, man vet aldrig när lusten faller in, och därför är det tur att vi har öppet till klockan sju på morgonen! 😉 Längtan efter närhet, och kanske framförallt att träffa folk är stor efter en lång tid av distansering. Vi gör vårt bästa för att det fortfarande ska kännas tryggt att besöka oss!

När lusten faller in

Nina ställde upp på lite bilder strax innan stängning, enjoy! 😉

Hoppas vi ses snart!

Puss Kenzie 

Vill du läsa mer?

senaste inläggen