Vintertid, Alla helgons dag och Halloween

Sköna oktober, med milda temeraturer och röda löv. Jag njuter av hösten! Av allt som hör till. Halloween dekorationer vart man än går  med pumpor, ljus och sexiga maskeraddräkter.  Sista månaden med sommartid, natten mellan den 24/25 oktober ställer vi tillbaka klockan. Det är också i slutet av månaden vi tänder ljus på gravarna,  Alla helgons dag den 31:a oktober. Samtidigt  firar vi Halloween. Tänk att det blivit så stort här i Sverige!  Men vem älskar inte att få klä ut sig i en sexig mini utstyrsel som vampyr, ängel,  katt  eller kanske en djävul? 😉 En högtid många firar med fest och maskerad, då vi vuxna äntligen får klä ut oss och spexa till det lite extra!

Sköna oktober

Höstmingel på Club KINO

 På tal om fest! Vanligtvis har vi  ett så kallat  Höstmingel  här på Club KINO en gång om året då vi bjuder in till en privat fest med samarbetpartners mfl. Detta brukar vara otroligt populärt med mycket folk  som får se liveshower med våra sexiga flickor och även inhyrda artister. Under några timmar  visar klubben upp  sin bästa sida och charmen med striptease! Detta år fick vi tänka om, och vi startade alltså denna sköna oktober månad med ett  höstmingel i betydligt mindre skala. Där samtliga av de inbjudna gästerna hade sittplats, det bjöds på snacks i väl förpackade påsar och dryck vid borden. Utan trängsel kunde alla avnjuta showerna som pågick under fyra timmar non stop!

Sköna oktober

Manliga strippor, parshow och ljus show!

Vanligtvis är nästan hela personalstyrkan på plats denna kväll men detta år fick några stanna hemma med tanke på max  antal personer som får vistas i våra lokaler samtidigt. DJ var på plats och våra tjejer intar scenen från start! Inhyrda artister detta år var Karl och Kim som manliga strippare,  och även Elegy som imponerade med en enastående show med tända ljus! Karl körde också en riktigt het parshow med vår sexiga Debbie! En lyckad fest trots dessa tider! När festen var slut och gästerna begett sig öppnade vi upp klubben precis som vanligt 🙂

Sköna oktober
Sköna oktober

Sköna oktober 

Mycket ligger framför oss denna sköna oktober månad, låt oss njuta utav det som går de tre månader som är kvar detta år! Vi har öppet varje natt från klockan 21:00-07:00, just för att ge ER möjligheten att njuta av Striptease, en annorlunda och hänförande upplevelse.  Vi ger er erotik, glamour och spänning. 

Varmt välkomna, alla veckans dagar när lusten faller in! 😉

Puss Kenzie 

Sköna oktober