Något att längta till
Något att längta till

Ett sexigt sällskap i en varm jacuzzi

Maj månad och ändå står  regn kyla och snö(!) i väderappen! Har för mig att vissa badade förra året första maj? Nu badar  visserligen folk året om eftersom det blivit populärt med dessa isbad och kalla duschar då men jag är tyvärr inte den som fallit för den idén…Jag tycker om att bada i en varm jacuzzi! Helst med sällskap såklart! Och ett sexigt sådant för att njuta extra mycket 😉 Och det hoppas jag ni har koll på att man kan göra här på Club KINO, kalla eller varma dagar 😉 Något att längta till och se fram emot!

Något att längta till
Något att längta till

Något att längta till

Jag tror att vi är många som har något att längta till i dessa tider, och förmodligen ganska mycket att längta till! Att resa, gå på restaurang (utan tidsbegränsning) gå ut och dansa på klubbar, gå på en konsert, kramas och vara fysiska utan att tänka två gånger om det är okej! Längtan till det ”normala” växer sig större med tiden. Kanske närmar vi oss nu när sommaren är här om mindre än en månad? Vad tror ni och vad längtar ni mest efter?

Något att längta till
Något att längta till

Privatshow är alltid ett alternativ

Under tiden allt fler lever i vanan att stanna hemma så ger vi er fortfarande möjligheten att träffa våra härligt  sexiga tjejer i en fantastisk miljö, där man glömmer tiden på dygnet! Tills restriktionerna släpper  håller vi öppet onsdagar-lördagar från klockan 15:00. Baren och serveringen stänger klockan 20:30, men privatshow är alltid ett alternativ! 🙂  I entren köper man en lapdance som start för att se vilka som jobbar och efter det, kan man fortsätta i privatrum för dans, erotisk massage eller SPA. Hur lyxigt är inte det? 🙂

Något att längta till

Underbara Dessie är tillbaka och vi fick äntligen tid att fota i början på kvällen! 🙂 Njut av denna skönhet och varmt välkomna att besöka oss nu när helgen är på ingång!

Puss Kenzie 

Vill du läsa mer?

senaste inläggen