Tid för SPA och massage

Vintern är tillbaka! Det är inte bara iskallt igen, regnet blandas med snö och blåsten tar sig hela vägen in till märgen. Så vad passar inte bättre än att unna sig tid för SPA och massage? En utav våra riktigt sexiga tjejer gör dig sällskap i ett utav våra rum med en varm, härligt bubblande jacuzzi! Låt henne klä av sig och sätta sig ovanpå dig för att ge  en oförglömlig massage som sätter igång dina fantasier!

Tid för SPA och massage

Visionen är att ge en sexig upplevelse

Som ni vet har vi under en tid nu fått ändra våra öppettider tillfälligt, därför har vi endast öppet onsdagar till lördagar, och vi öppnar redan klockan 15:00! 🙂 Det innebär att man direkt efter jobbet har möjlighet att spendera tid med sin favorit tjej! Om man önskar veta när  en speciell tjej jobbar kan man ringa eller skriva till chatten för att fråga! Finns det något sexigare än att få spendera en eftermiddag med en utav våra tjejer?  Här på Club KINO blir det såklart mer sexigt och intimt än om man bokar en ”klassisk massage” på en ”vanlig” massageklinik eller liknande…;) Detta är en strippklubb och hela visionen är att ge DIG som kund en fantastiskt sexig upplevelse!  Något att se fram emot, och längta tillbaka till!

Tid för SPA och massage

Lyx är något man ska unna sig! 

Många jobbar hemifrån i dessa tider vilket kan ge ännu större behov av att få komma iväg. Inte bara för den avkopplande känslan, utan för att vi alla behöver något att se fram emot, vi beöver få fantisera och njuta! Lyx är något man ska unna sig så ofta man kan tycker jag, och kan man inte resa så får man helt enkelt hitta på annat! Kanske börjar du besöket hos oss med att titta på showerna, fortsätt med en privat dans… Tiden är helt och hållet din…Tid för SPA och massage finns det alltid, om du önskar kan du ringa i förväg och boka för att säkra upp din eftermiddag och kväll hos oss! 🙂

Tid för SPA och massage

Njut av bilderna på Pamela i detta inlägg! Hoppas vi ses snart!

Puss! Kenzie