Min snuskiga fantasi – den är nog mycket mycket snuskigare än de flestas. Var jag än går eller vad jag än gör så tänker jag på sex. Olika snuskiga saker jag vill göra med män eller kvinnor jag ser. På olika ställen jag besöker tänker jag alltid på vilka olika ställningar jag skulle vilja bli påsatt i, just där.

Det är inte vanligt konventionellt ”ligga i missionären-sex” jag fantiserar om heller utan riktigt hardcore-sex men agg-balls, stryptag, bröstklämmor, kiss, gruppsex… Ja, you name it. Om ni bara visste vad som försiggår i mitt huvud. Alltid, alla dygnets vakna timmar. Och även när jag sover och drömmer. Jag vaknar ofta våt efter en skön dröm-orgasm.

Jag brukar drömma om er sköna män som besöker mig här på Club Kino. Vad jag vill att ni ska göra med mig. Hur ni ska utnyttja mig och få mig att stöna och be om mer, mer, mer… 

min snuskiga fantasi

Jag kan sitta på tunnelbanan och blunda och fantisera om en stor saftig orgie med alla ombord. Hur vi ligger huller om buller, alla med varandra och det riktigt ångar av könssafter och svett. Det är tuttar och erigerade kukar överallt. Glänsande blygdläppar som smeks och klittor som sugs på. Ibland brukar jag till och med smeka försiktigt med mitt ben mot medpassageraren bredvid mig. Om det är någon som attraherar mig. Så kåt är jag. Kallas det ofredande? Jag hoppas det 😉

Min snuskiga fantasi

 

Är det just dig som jag möter på gatan så är det förmodligen du som får ta mig hårt i rumpan strax efter, i mina drömmar. Med en gag-ball i munnen och en analkedja runt halsen som sedan sakta, sakta stoppas in i mitt andra hål och dras sedan ut precis i samma sekund som orgasmen kommer. Aaaahhhhh! Jag älskar min snuskiga fantasi. 

XOXO

Sandy