Mmm…under fotograferingen för några veckor sedan gick det riktigt vilt till- Tjejerna har ju lite svårt att tygla sig när det rör sig om er härligt attraktiva män … Kommer ett tillfälle är vi inte sena att ta tillvara på chansen- det är ju trots allt vårat  jobb! 😉 Vårat jobb att ta hand om er som kommer hit- och framförallt att kanske öppna ögonen för något ni inte varit med om förr! Bilden ovan säger väl tillräckligt? 😉 

För det är ju faktiskt lite så det fungerar – visst kan man gå ut på krogen, flirta och ha möjligheterna omkring sig- hittar du någon du gillar eller ”nöjer du dig” för stunden? En ständig jakt där du inte har en aning om hur den slutar. Blev det som du tänkt dig?

Här är det du som bestämmer- ska någon utav våra heta flickor få möjligheten att spendera en stund ensam med dig? Vem får din fulla uppmärksamhet?  För är det något du alltid kan räkna med så är det  vårat jobb att vi tar hand om dig  som gäst. Och vi alla älskar att både ge och få uppmärksamheten, vi kommer att tävla om den och det kommer få dig att njuta. För du vet. I slutändan är det du som bestämmer. Du bestämmer hur den här kvällen/natten ska sluta. 

Så hur vill du ha det? 

Jag vill ha det vilt- jag vill ha spänning och något nytt. Något nytt är jag alltid med om med varje ny man jag träffar – men ska du göra dig minnesvärd….mm darling då får du se till att göra något för att fånga min fulla uppmärksamhet. För jag lovar att jag kommer att göra allt i min makt för att få dig att välja mig. Och när du valt mig är frågan – Hur vill du ha det? Hur ska den här natten sluta?

Kanske ses vi till helgen? 😉

Puss Kenzie