Massera min klitta är du snäll. Så brukar jag ofta inleda en kväll av hett rykande sex. För en tjej måste vill gärna vara tillräckligt våt innan hon blir penetrerad. Många män tror att lite fingrande och ett snabbt ut och in med kassa fingrar räcker för att hon ska böna och be efter din lem, som länge varit redo att hälsa på i hennes ångande kärleksgrotta. 

Hur vill jag då ha min klitoris masserad? Om jag som sagt inte nöjer med med några fingrar som pillar lite och kör in och ut. Till att börja med måste man starta försiktigt: slicka på en eller två fingrar och börja mjukt att smeka klittan. Smek hela området, blygdläpparna och runt själva hålet och återgå till själva knoppen. Tvinna klittan mellan 2 fingrar, men försiktigt även där. 

När du märker att jag börjar bli kåt, mina andetag blir tyngre, kroppen vrider och vänder sig, bröstvårtorna styvnar och min mus börjar glittra till av könssaft så kan du fortsätta med att gnida lite hårdare. Använd nu tummen och stoppa in pek- och långfinger i min hungrande pussy. Låt dem stanna där inne och känn hur mina slidmuskler kniper tag om dem 😉

Nu vet du vad du har att vänta när du väl får stoppa in den lite senare. Men, först vill jag så klart komma och det vill jag göra med råge. 

I stället för att röra dina fingrar in och it i min mus vill jag att du roterar fingrarna inuti mig. Prova dig fram, du kommer att känna när du gör rätt. Och jag kommer att älska det.

massera min klitta

Massera min klitta

 

Massera den som jag lärt dig. massera den med glöd och passion och glöm inte att flika in med din tunga ibland. Jag lovar att du kommer få lön för mödan 😉

XOXO

Sandy