Min mus som fleshlight – jag funderar alltså på att, som de stora porstjärnorna, låta avgjuta min mus och låta tillverka en fleshlight, en exakt kopia av min pussy. Mitt trånga lilla hål och mina fina och perfekta blygdläppar. Den är så härlig och skön att jag vill att fler ska få kunna ta del av den. Jag har för lite tid för att hinna ligga med alla män som vill ha mig 😉

Även om jag önskar att jag hann ligga med dem alla. Flera gånger om till och med.

Jag tänder ju så klart även på tanken att män sitter hemma och ligger med mig, eller med min vagina. Jag skulle mer än gärna se det live, och ta på mig själv samtidigt.

Kanske borde jag till och med göra en avgjutning av mitt ännu trängre och skönare anus så ni får chansen att sätta på mig i tvåan också….. För alla älskar väl analsex?!

min mus som fleshlight

Det gör i alla fall jag. Och vore jag man, skulle jag alltid ha en eller två fleshlights i väskan så jag alltid kunde få ha en skön stund. Så kåt som jag är.

Min mus som fleshlight.

 

Gillar du tanken? Skulle du sätta på min mus varje kväll och drömma om mig? Skulle jag få se på? Skulle jag få se när du kommer i mitt trånga hål? Personligen älskar jag tanken på att du gör det och jag skulle älska att se på. Kanske kan du köra varannan? En gång i mig och en gång i fleshlighten.

Jag skull be dig att slicka på mina konstgjorda blygdläppar. Slicka dem som om du ville ge mig den bästa orgasm jag någonsin fått. Suga på klitoris och massera hålet samtidigt. Du skulle älska det och inte känna någon större  skillnad från de äkta…. Men, jag skulle självklart låta dig smaka på dem efter 😉

XOXO

Sandy