Lyx i vardagen

Oktober är rosa bandets månad, vi har kanelbullens dag, konserterna avlöser varann liksom både fotboll och hockeymatcher! I slutet av månaden firar vi Halloween  och då ställer vi även tillbaka klockan. Mycket händer och även denna helg finns möjligheten att besöka  Öl & Whiskey mässan nere i Nacka Strand ! Vi får se om några festglada herrar besöker oss efteråt 😉 Jag personligen älskar när det händer saker i stan, kanske är vi lite extra taggade efter åren som ligger bakom oss! En lyx i vardagen att unna sig tid med vänner och familj, kunna gå på större evenemang som mässor, konserter och matcher tillsammans.  Fantastiskt! 😀 Något man tidigare tagit för givet blev en lyx långt ifrån alla hade möjligheten att unna sig!

Lyx i vardagen

Hon gränslar dig naken

Vad är lyx? Jag anser det vara sådant vi inte gör varje dag, tillfällen vi ska ta tillvara på och njuta av när de ges. Som ett besök på Club KINO exempelvis 😉 Att spendera tid med våra sexiga flickor, njuta av en dans eller ta ytterligare ett steg ned till något av våra VIP rum. Unna dig lyxen med en erotisk, sensuell och avkopplande massag.  Utefter dina önskemål tllfredställer hon dina sinnen i möjligaste mån, en dans på scen som fortsätter i ett privatrum, där hennes kläder faller till golvet, sakta och metodiskt…Hon gränslar dig naken, varm och inbjudande rör sig hennes höfter mjukt till musiken. Henns hår kittlar mot din kind och du känner hennes doft. Sexigt, porrigt, förförande. 

 

Lyx i vardagen
Lyx i vardagen

När lusten faller in 

Det finns många definationer på vad man anser vara lyx, för vissa är det resor, dyra bilar eller smycken. Jag tycker uppleveser är en lyx. Att kliva  utanför ekorrhjulet. Att skapa härliga minnen gör oss rika på livet . När passar det det egentligen att ”unna sig”? ALLTID. När lusten faller dig in, när du har en bra dag, när du har en mindre bra dag. Längtan att förverkliga en fantasi, att träffa någon, att känna sig uppskattad, sedd och bekräftad. Här ger vi dig fantastiska nätter, året om! 😀 Sexiga flickor, heta shower, syndiga tankar och fantasier. Kom själv, kom med vänner. Njut av att unna dig besöket som ger dig lyx i vardagen 😉

 

 

Lyx i vardagen

Njut av bilderna på Josephine, kom och träffa henne och unna dig lyxen med en privatshow! 😉 

Hoppas vi ses snart!

Puss Kenzie