Kontraster från vardagen 

När man besöker en strippklubb är det många intryck att ta in, de lättklädda kvinnorna som självsäkert kliver på scen. Dansar vant i de höga klackarna och rör sig hänförande till den höga musiken. Medvetna val av sexiga underkläder och utstyrslar låter de plaggen falla av ett efter ett för att låta det sista lämnas kvar åt fantasin…Kontraster från vardagen blir tydligt, det nästintill nakna är här inne så självklart, heta shower som lockar och förför 😉  Var i nuet, njut och låt oss skapa de ögonblick som senare får dig att längta tillbaka!

Kontraster

Starka kvinnor

Det är vackert, sexigt och porrigt på en och samma gång. Det självklara i det nästan nakna gör det enkelt att älska livet på strippklubb! Så självklart för oss som jobbar i denna värld, här finns ingen som ifrågasätter eller dömer. Tvärtom. Kontrasterna utifrån där du helst ska smälta in, inte vara  för mycket eller för lite. Här får man vara precis vem man vill! Att vara bekväm med att visa upp sig, att klä av sig och att ha underkläder som arbetskläder passar inte alla. Det krävs självförtroende och självkänsla. Här träffar du starka kvinnor i olika åldrar, ursprung och med olika  livserfarenheter. Likheter och oikheter möter varann vilket skapar en stark gemenkap och starka band. 😀

Kontraster
Kontraster

En nattklubb olik alla andra

Här skapar vi upplevelser, välkomnar dig in i en miljö där du tillåts att slappna av och njuta. Det här är en nattklubb olik alla andra! 😉 Här dansar våra tjejer, medan du som gäst ser på och tillåts hoppas på mer. Vi gör mer av nätterna och erbjuder allt ifrån danser, privata danser, erotisk massage och SPA i något av våra VIP rum.

Kontraster

I lördags lämnade jag ett trettiotvå -gradigt Grekland för att komma hem till tolv grader och regn…Kontraster som på något vis får en att uppskatta båda delarna. Jag praktiskt taget bodde i vattnet hela dagarna  och det kallas semester! 🙂 Väl hemma möttes jag av den friska luften och mörkret som lagt sig redan vid 20- tiden. Det gör att vi uppskattar ett hett bad desto mer! Tänd några ljus och skapa en sexig stämning hemma 😉  Visst är det kontraster, men låt oss njuta tillsammans dessa månader som ligger framför oss!

 

Puss kenzie 

Kontraster

Carolina och Dessie tar er gärna med på en tur i något av våra privatrum! 😉