Älska dem!

Oktober är Rosa bandets månad, månaden då Cancerfonden valt att fokusera på bröstcancer. Syftet är att samla in pengar  för att bland annat öka kunskapen om hur färre kan drabbas. Det är inte meningen att detta ska bli ett ledsamt inlägg, utan jag tänkte helt enkelt passa på att prata bröst! Små, stora, med silikon, utan silikon. Men, oavsett vad, när en kvinna  bär upp sin kropp med stolthet, är det vackert, kvinnligt och sexigt. Med bröst eller utan.

För det är heller inte en självklarhet att alla kvinnor har bröst,  ovan nämnda sjukdomen drabbar ca 20 kvinnor varje dag (!) Så när vi pratar bröst, låt oss vara ödmjuka,  låt oss älska dem, och med det respektera den sjukdom som drabbar ca 7500 kvinnor om året.

Vackert kvinnligt sexigt

Vackert, kvinnligt och sexigt 

Vissa frågar om man måste ha silikonbröst om man jobbar som strippa, svaret är nej. 🙂 Hos oss har vi flera som valt att inte operera sig, men också flertalet som valt att göra det. Är det alltid uppenbart vem som lagt sig under kniven? Nej faktiskt inte. Det är ett val man gör, vissa vill  ha ett så naturligt resultat som möjligt, andra vill ha betydligt större så det blir svårt att dölja. Vi gör alla våra val, vi är olika och vi gillar olika. Jag älskar bröst(!) Stora som små, naturliga eller silikon. Jag tycker det är precis lika vackert, kvinnligt och sexigt oavsett form. Besök en strippklubb, möt hennes blick när hon tar på sina bröst sittandes i ditt knä och utför en lapdance. Oemotståndligt 😉 

Vackert kvinnligt sexigt

Orgasm genom att stimulera bröstvårtan 

Tänk vilken fascination kvinnliga bröst väcker ! Hur bröstvårtor på kvinnor måste täckas/döljas/retuscheras  på sociala medier, medan män kan posera hur som helst utan att en bild omedelbart tas bort eller att ens konto stängs ned  😉  Vet ni att det är fullt möjligt för kvinnor att få orgasm genom att endast stimulera bröstvårtorna? Vi har nämligen massor av nervtrådar som skickar signaler till samma ställe i hjärnan som aktiveras vid beröring av exempelvis klitoris och livmoderhalsen på kvinnor. In och kika på denna sköna stimulationsgel som är framtagen just för det syftet! 😉  

Vackert kvinnligt sexigt

I detta inlägg samlade jag lite härliga bilder på Nina, Jinx, Lexie och Dessie. Här på Club KINO träffar du bara starka, självsäkra kvinnor, som älskar att ta för sig, och som kommer att få dig vilja komma tillbaka! 

Varmt välkommen!

Puss Kenzie 

Vackert kvinnligt sexigt