Äntligen är ljuvliga april här! Min absoluta favoritmånad! Jag vet att jag totalt säger emot mig själv då jag förespråkar att undvika sätta ”etiketter” på saker och ting! Detta får bli ett stort undantag! April är månaden då jag föddes! April har gjort mig äldre varje år ända sedan 1988! Jag tror att april står för den riktiga början på våren för mig! Jag kan även dra paralleller mellan min personlighet och vädret i april! Det skiftar så mycket mellan värme och kyla, regn och sol! Precis som jag med mitt humör 😂!

ljuvliga april

Kropp och knopp

Denna vecka bjuder på en massa återhämtning i form av sömn och regelbunden kost! Jag har även bestämt mig att synka med min PTs deff och försöka att utmana mig själv! Planen är att vara stenhård med kosten och gå ner 5-7 kg! Mål datumet är runt den 25:e juni! Jag antar att allt är möjligt så nu jäklar! Min PT har hjälpt mig att nå nya höjder inom träning och hälsa! Nu vill jag att hela världen och ni kära gäster ska få beskåda mina gains!

I torsdags blev vi med en sprillans ny jacuzzi på klubben! Har ni badat i den ännu? Såååååå mysigt! Jag passade på att ha ett litet photo shoot därinne tillsammans med Vera ❤️! Rummet med spegeln i taget har alltid varit mitt favorit rum men nu blir det svårt! En delad första plats kanske? Bästa vore att alla sällskap börjar med en timme i nya jacuzzin och fortsätter nere på mitt favoritrum! Finns det någon frivillig som vill hjälpa mig att förverkliga den drömmen?

ljuvliga april

Ljuvliga april

Under ljuvliga april ska jag lägga mer energi på hälsan och studierna. Även om jag alltid hinner läsa lite under nätterna på jobbet så är det skönt att få plugga första halvan av dagen! Det är trots allt tenta den 25:e april! B på första och C på andra tentan, nu siktar jag på minst B och helst A. Sen är det en kurs kvar innan mitt första termin är avklarad och sommarlovet börjar! Vad ska ni hitta på i sommar? Jag ska jobba heltid på riktigt och försöka hinna med en vecka någonstans varmare än Sverige!

Vill passa på och tacka alla er som kom och firade Påsk med oss! Vi hade minst sagt fullt upp på klubben! Riktigt kul! 🐣

ljuvliga april