Ett sexigare påskägg! 

Påsken är den störta högtiden under det kristna kyrkoåret, dagarna då Jesus led, dog och uppstod. Påsken (eller påskdagen) sägs infalla den första söndagen efter den ecklesiastiska fullmånen den 21:a mars. Därav har vi en tidig påsk detta år….

Vi har en långledighet som består utav skärtorsdagen, långfredagen, påskafton, påskdagen och annandag påsk. En massa dagars ledighet som jag hoppas du njuter av till fullo, och har planerna att titta förbi oss på Club KINO! Kanske står önskan att få ett sexigare påskägg  på listan i år än det vanliga? 😉 Ett påskägg fyllt med sexiga små överraskningar…En lapdance eller kanske en mer privat show? En naken tjej som ger dig en skön erotisk massage…Vi har under några veckor renoverat och nu står den nya jacuzzin redo att användas!

En sexig överraskning i påskägget 

Så vanligtvis på påskaftons morgon brukar man få ett påskägg fyllt med godis…På min kudde väntade ett påskägg när jag vaknade, inte med vanligt godis dock 😉 Jag älskar ju vår fantastiska sexshop som ligger i anslutning till vår klubb, den är fylld med spännande leksaker för allt och alla! Så när mitt påskägg visade sig innehålla en vibrerande penisring gav det mig den bästa starten på påskaftons morgon! Alldeles len och mjuk med helt galet starka vibrationer!

Tipset för en bra start på morgonen…

Jag börjar med att runka av honom lite lätt med ett skönt glid så att den smidigt glider på ned till roten på hans kuk…de starka vibrationerna går rakt ut i honom så det är som att hela han vibrerar inuti mig! Jag rider honom så att den större delen av ringen ligger mot mig och jag måste verkligen behärska mig för att inte komma för snabbt! Men sättet han njuter på när jag drar vibratorn på max får oss båda att helt tappa kontrollen, jag rider honom allt mer intensivt och inom loppet av några minuter har båda kommit. Bästa starten en morgon…Ett sexigare påskägg helt enkelt! 

För lite heta tips om leksaker kan jag varmt rekommendera Saras blogg på butikens hemsida! 

Vad vill du ha i ditt påskägg? 😉

Glad Påsk! Puss Kenzie