Lika eller olika
Lika eller olika

Äääntligen är jag ledig! Vet ni vad, detta var en ansträngande helg och jag är helt slut i huvudet! Jag skulle nog säga att helgens tema för våra gäster kan benämnas med ordet intensiv ! Jag känner att jag har pratat och dansat som aldrig förr! En kul helg det var det men nu behöver jag att återhämta mig! Jag har tänkt en del på det här med lika eller olika under helgens gång. 

Lika eller olika

När det gäller män så faller jag oftast för män som är så olika mig som möjligt. Man skulle kunna säga att vi inte ens härstammar från samma planet. Vad grejen är med det vet jag inte för att det blir inte bra i längden. Någonstans borde jag ändå försöka att hålla mig på en planet. Det sägs att motsatser kompletterar varandra, men jag tror att man bör ha några gemensamma nämnare, någonting som gör att man kan mötas. Tror knappast att det funkar att vara varandras raka motsatser, i allt. Eller egentligen beror det ju också på syftet med relationen…sexet kan ju bli otroligt häftigt med din motsats! Så lika eller olika vad säger ni?

Måste bara säga att det är sjukt häftigt att sätta sig i ert knä och få höra att ni läser bloggen! Både jag och Kenzie uppskattar det! Ni är en del som har nämnt bloggen den senaste månaden! <3

Lika eller olika

Lika eller olika

När det gäller valet av vänner så tycker jag om en mix. Det handlar inte om valet mellan lika eller olika utan en balans av båda! Självklart är det lätt att klicka med någon som är som dig! Första tiden av vänskapen är alltid så problemfri och man förstår varandra så bra! Men till slut ser man kanske sina egna brister i sin vän och så börjar bråken. Det går över och det är lätt att lösa men jag menar på att just när det gäller vänner ska man ha lite av varje.

Lika eller olika

På bilderna har ni våra sexiga Cleo och Syndra! Vad tror ni, är de lika eller olika? Jag vet ju men det tänker inte jag brätta för er ;)! 

Vill du läsa mer?

senaste inläggen